Kamp: IFK Göteborg – Degerfors IF

Spilforslag: IFK Göteborg vinder kampen

Odds: 1,65

Spilstop: 04. juli kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

IFK Göteborg sluttede godt af inden den nyligt overståede pause. Man fik faktisk også en god start efter pause. Nu skal dette gerne fortsætte, når bundholdet Degerfors kommer på besøg.

Degerfors har blot hentet syv point efter de første 11 kampe. De hidtil eneste sejre er kommet mod de øvrige bundhold.

Derfor regner vi også med, at de får det svært, når de skal en tur mod sydvest. Dette er en kamp, som Göteborg skal vinde, hvis de skal fremad i tabellen, og det regner vi også med, at de ender med at gøre.

 

Derfor vinder IFK Göteborg

IFK Göteborg fik en drømmestart på dette års Allsvenskan. De hentede nemlig hele ti point i deres første fire ligakampe.

Derefter var der dog ikke meget at jubel over i de efterfølgende par runder. Her blev det nemlig blot til sølle to point i de efterfølgende seks kampe.

Derfor var det tiltrængt, da man inden den føromtalte pause slog bundholdet Sundsvall med 2-0. Her var den tidligere svenske landsholdsspiller Marcus Berg manden bag begge scoringer.

Efter pausen stod den på en udekamp mod IK Sirius. Her måtte man undvære rutinerede Berg, som var skadet. Scoringer af Gustaf Norlin og Kevin Yakob fik dog sikret en 2-1-sejr til trods for, at man var bagud med 0-1.

Nu gælder det så kampen mod Degerfors. De fik en katastrofal start på sæsonen med seks nederlag på stribe. Derefter slog man de to øvrige bundhold Sundsvall og Helsingborgs.

Siden da har man tabt til Varbergs BoIS og Malmö. Senest blev det til et fint point, da man hjemme spillede 1-1 med AIK.

Det til trods siger vi, at de får de svært mod Göteborg, der som nævnt har fordel af at være på hjemmebane.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: IFK Göteborg vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.