Kamp: England U19 – Italien U19

Spilforslag: England U19 vinder kampen

Odds: 1,88

Spilstop: 28. juni kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

England stormede gennem gruppespillet ved herrernes U19-EM i fodbold. Her blev det nemlig til maksimumpoint efter de tre gruppekampe.

Dermed står den nu på en semifinale mod Italien, som sluttede på andenpladsen i Gruppe A. Vi mener, at englænderne står med de bedste kort på hånden, når det gælder en mulig finale.

 

Derfor vinder England U19

England var som nævnt ganske ustoppelige i Gruppe B. Første opgør mod Østrig resulterede i en 2-0-sejr. Her var Aston Villas Carny Chukwuemeka den helt store profil.

Det 18-årige midtbanetalent både scorede og lavede assist i kampen. Han var desuden også anfører i de to sidste gruppekampe.

I anden kamp bankede England Serbien med hele 4-0. Her scorede Chukwuemeka igen, mens Tottenhams Dane Scarlett scorede to gange og Sheffield Uniteds Daniel Jebbison en gang.

Gruppefinalen mod Israel blev vundet med 1-0 efter en tidlig scoring af Manchester City-talentet Liam Delap. Dermed gælder det nu denne semifinale mod Italien.

Italien sikrede sig videre avancement ved i de to første runder at slå Rumænien og Slovakiet – begge gange med et mål.

I sidste gruppekamp fik man dog ørerne i maskinen, da Frankrig endte med at vinde med hele 4-1. Dermed måtte man tage til takke med andenpladsen.

Italien har ligesom England et par profiler, der allerede har prøvet kræfter med fodbold på absolut topplan. Her tænker vi blandt andre på Fabio Miretti fra Juventus og AS Romas Cristian Volpato.

Det kan meget vel blive tæt, når disse to hold tørner sammen på NTC Senec i Slovakiet. Vi mener dog, at kvaliteten på det engelske hold er betragteligt større, og at de ender med at spille sig i finalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: England U19 vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,88 på dette.