Kamp: Breiðablik – KR

Spilforslag: Breiðablik vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 23. juni kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Breiðablik fører den islandske liga i suveræn stil. Efter ti kampe er de hele otte point foran de regerende mestre Vikingur.

Efter denne runde er man halvvejs i sæsonen, så det handler om at holde skruen i vandet. Nu gælder det denne hjemmekamp mod KR, som ligger placeret i midten af Beta-deild karla.

Her siger vi, at Breiðablik fortsætter den fremragende sæson og dermed holder mesterskabskursen.

 

Derfor vinder Breiðablik kampen

Breiðablik har som nævnt gang i en vild sæson. De har på ti kampe vundet de ni og er blot endt med at tabte én enkelt gang.

De skete for to runder siden, da man tabte med 2-3 til Valur. Her havde man ellers vendt 0-2 til 2-2, men et mål i dyb overtid sikrede Valur sejren.

Breiðablik tog dog revanche i seneste runde. Her bankede man KA med hele 4-1. KA ligger pt. på en fjerdeplads i ligaen, så det vidner om, at nederlaget til Valur ikke har taget for hårdt på selvtilliden.

Nu venter så denne kamp mod Knattspyrnufélag Reykjavíkur, der for nemhedens skyld også kan kaldes KR.

KR fik en knap så god start på sæsonen med blot fire point fra deres første fire kampe. Her havde man også et 0-1-nederlag hjemme mod Breiðablik. Her blev Jason Dadi Svanthórsson helten med kampens enlige scoring.

KR har kun tabt to kampe i sæsonen. Deres problem er, at de har spillet alt for mange kampe uafgjort. Især pointdelingerne mod bundholdene Leiknir og ÍA Akranes var dyre. Mod ÍA Akranes lykkedes det kun med nød og næppe KR at redde et point.

Vi regner med, at det noget ustabile KR-hold får det svært, når de gæster Breiðablik på Kópavogsvöllur, hvor vi tipper en hjemmesejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Breiðablik vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.