Kamp: Belgien – Polen

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,89

Spilstop: 8. maj kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter endnu en spændende kamp i Nations League A, når Polen gæster Belgien i Bruxelles. Polen slog Wales i deres første kamp, mens Belgien fik kærligheden at føle mod naboerne Holland.

Derfor har Belgierne ikke råd til endnu et nederlag i denne kamp, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde gruppen.

Det bliver dog bestemt ikke let mod et stærkt polsk hold, som ikke må undervurderes. Vi regner da også med, at begge hold ender med at få scoret i kampen.

 

Derfor scorer begge hold

Belgien skuffede som nævnt stort mod hjemme Holland. Her bragte Steven Bergwijn gæster foran kort inden pausen.

I anden halvleg lukkede og slukkede hollænderne med tre scoringer på 15 minutter ved Denzel Dumfries og to gange Memphis Depay. Dermed var Michy Batshuayis sene reducering uden betydning.

Det var naturligvis en pinlig affære for belgierne. De har generelt ikke imponeret i 2022. I marts tog de gansek vist en pligtsejr på 3-0 mod Burkina Faso, men de spillede også 2-2 med irsk landshold, der bestemt har set bedre dage.

Dermed kan de meget vel få det svært, når Polen kommer på besøg. Polen har nemlig haft et fremragende 2022. De kvalificerede sig til VM med en 2-0-sejr over Sverige. Senest slog de Wales med 2-1 i Nations League.

Den helt store stjerne hos Polen er naturligvis Robert Lewandowski. Anføreren leverede da også en assist i kampen mod Wales.

Lewandowski bliver naturligvis en vigtig mand mod Belgien. Polen kan desuden også glæde sig over, at højrebacken Matty Cash er tilbage efter en kort skadespause.

Den polske offensiv anført af Lewandowski bør kunne gøre ondt på den vaklende belgiske defensiv. Omvendt skal man naturligvis heller ikke undervurdere belgiernes offensive kvaliteter.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Belgien og Polen. Hos Marathonbet får man odds 1,89 på dette.