Kamp: Liverpool – Real Madrid

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,78

Spilstop: 28. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool har måtte sande, at det ikke bliver til nogen quadruple i år. Mindre kan dog naturligvis også gøre det for the Reds.

Man har allerede vundet Liga Cuppen og FA Cuppen, nu kan man føje Champions League til samlingen. De får dog kamp til stregen af et Real Madrid-hold, som har været denne sæsons helt store oplevelse.

Real Madrid har nemlig været med i et par dramatiske kampe i dette års turnering. Vi regner også med, at dette bliver en medrivende affære, hvor vi ender med at få mindst tre mål.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Det er ingen hemmelighed, at disse to hold også krydsede klinger i Champions League-finalen tilbage i 2018.

Dengang endte det med en 3-1-sejr til Real Madrid. Det var en kamp, som vil blive husket for to store fejl af Liverpool-keeper Loris Karius og en skade til Salah.

Nu er Liverpool og Salah så ude efter revanche. Deres sidste par kampe i Champions League har været ganske målrige. Man spillede 3-1 og 3-3 mod Benfica, og kampene mod Villarreal endte med sejre på 2-0 og 3-2.

Målrige Champions League-kampe er bestemt heller ikke noget fremmed koncept for Real Madrid. Deres returkamp mod PSG endte med en 3-1-sejr. Kampene mod Chelsea endte med 3-1-sejre til hvert hold i den ordinære spilletid.

I de seneste kampe mod City tabte man først med 3-4 og vandt derefter returkampen med 2-1. Real er man andre ord et hold, som ikke kender til konceptet at give op.

Hvis Liverpool skulle komme foran, så kan vi let ende med en kamp, hvor Real på et tidspunkt bliver nødt til at satse alt, og det kan give mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Liverpool – Real Madrid. Hos Marathonbet får man odds 1,78 på dette.