Kamp: AS Roma – Feyenoord

Spilforslag: AS Roma vinder Europa Conference League

Odds: 1,71

Spilstop: 25. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til at finde vinderen af den første udgave af Europa Conference League. Finalen spilles i den albanske hovedstad Tirana og står mellem AS Roma og Feyenoord.

Det er to hold, for hvem det ville være en stor triumf at vinde denne turnering. Begge hold er allerede kvalificerede til næste års Europa League, så det handler udelukkende om prestigen ved at vinde trofæet.

Roma har haft deres problemer undervejs i turneringen. Vi siger dog, at det bliver José Mourinhos tropper, som ender med at løbe med pokalen i Albanien.

 

Derfor vinder AS Roma Europa Conference League

AS Roma endte med at vinde deres gruppe i Conference League. Det var dog ikke helt problemfrit. De tabte nemlig undervejs med voldsomme 1-6 ude mod Bodø/Glimt. De fik dog rettet op på tingene.

Herefter slog Roma Vitesse med samlede 2-1 over to kampe. Kvartfinalerne bød på yderligere to kampe mod Bodø/Glimt. Her tabte man første kamp med 1-2, men anden kamp båd på en 4-0-sejr til romerne.

Semifinalerne var en svær opgave mod Leicester fra Premier League. Her sikrede en scoring af Lorenzo Pellegrini 1-1 i England til trods for Gianluca Mancinis selvmål. Tammy Abraham sikrede finalepladsen med den eneste scoring i Rom.

Feyenoord har på vejen mod finalen mødt Partizan, Slavia Prag og Marseille. Kampene mod franskmændene endte 3-2 og 0-0.

Denne kamp er også til møde mellem Conference Leagues et og to på topscorerlisten. Feyenoords Cyriel Dessers har på ti scoringer skarpt forfulgt af Abraham på ni.

Roma går ind til kampen med et godt resultat i bagagen. Man slog nemlig Torino med 3-0 på udebane i sidste spillerunde. Her fik Abraham tanket yderligere selvtillid med to scoringer, men Pellegrini scorede det sidste.

Feyenoord fik en knap så god optakt, da de måtte indkassere et 1-2-nederlag til Twente for halvanden uge siden.

Vi regner med, at det bliver en tæt finale mellem disse hold, men det i sidste ende bliver romerne, som triumferer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AS Roma vinder Europa Conference League. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.