Kamp: FC København – Silkeborg IF

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,82

Spilstop: 11. maj kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er topkamp i Parken, når Silkeborg kommer på besøg. Gæsterne er sæsonens helt store positive overraskelse, og plejer at være garant for underholdning.

Det er næppe noget tilfælde, at den eneste af FCK’s seneste ni kampe, hvor der faldt mere end to mål var mod netop Silkeborg. Vi tror på en gentagelse.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Silkeborg har haft et intet mindre end forrygende forår. De tabte slutsspillets første kamp, men derefter har de vundet de sidste seks på stribe.

Stimen var dog tæt på at få en ende i seneste runde mod Randers. Her stod der nemlig dybt inde i overtiden 0-0 mod Randers. Det fik Superligaens topscorer Nicklas Helenius dog lavet om på, da han headede et indlæg fra Nicolai Vallys.

Det resultat betyder, at Silkeborg på tredjepladsen har fem point ned til AaB. Bortset fra kampen mod Randers, har de været garant for målrige kampe i foråret. I alle deres øvrige slutspilskampe er der således faldet tre mål eller flere.

Det også tilfældet i deres seneste møde med FC København. Her blev det til en imponerende sejr på 3-1 til Silkeborg. Det var samtidig den eneste FCK-kamp i mesterskabsspillet med over 2,5 mål.

I sidste runde smed FCK sejren mod Brøndby få minutter før slutfløjtet. Det har medført, at man nu er blot ét point foran FC Midtjylland.

Dermed har københavnerne ikke råd til flere fejltrin, hvis drømmen om mesterskabet skal holdes i live. Skulle Silkeborg få scoret i kampen, vil det tvinge FCK til at satse offensivt. Derfor mener vi, at der er gode chancer for endnu en målrig kamp mellem disse to hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem FC København og Silkeborg IF. Hos Marathonbet får man odds 1,82 på dette.