260x154_nordicbetLørdag d. 16. august kl. 13.45 starter Premier League atter op, og det bliver et brag af en kamp, når Manchester United med Louis Van Gaal i spidsen får besøg af Michael Laudrups tidligere klub, Swansea.

Til kampen har bookmakeren NordicBet lavet noget af et tilbud til Jer bettere, et tilbud, som bookmakeren selv kalder det bedste tilbud nogensinde.

Benyt dig af tilbuddet her —>

NordicBet kører nemlig med den garanti, der hedder Dobbel Chance, dvs. at hvis et hold taber kampen, så får man refunderet op til 500 kr. på div. spil.

Til kampen mellem Manchester United og Swansea lyder det fantastisk bet således:

Hvis Manchester United VINDER kampen mod Swansea, så vil alle pre-match bet bliver refunderet på følgende markeder: Første målscorer, stillingen, halvleg/fuldtid, halvlegsstillingen og slutresultat. Der vil blive refunderet op til 500 kr. pr. kunde.

Dvs. Hvis du spiller på Wayne Rooney til at score første mål, så får du altså pengene retur, hvis Manchester United vinder kampen, og det ikke var Wayne Rooney, der blev noteret som første målscorer i kampen. Hvis Rooney scorer det første mål, så er det dit selvfølgelig vundet ligemeget hvad.

Pengene vil blive refunderet hurtigst muligt, og der er altså ikke noget krav om gennemspil af din tilbagebetaling. Det betyder, at du kan hæve pengene med det samme.