Kamp: Brøndby IF – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,98

Spilstop: 8. maj kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sidste rundes pointdeling mod FC Midtjylland gør, at FC København stadig er i pole position i mesterskabskampen. Man kan tage endnu et skridt mod mesterskabet med en sejr over ærkerivalerne Brøndby.

Brøndby har været forårets helt store skuffelse. De har tabt samtlige de seks kampe, som de hidtil har spillet i mesterskabsspillet.

Derfor bliver det naturligvis også en svær kamp mod FC København. Vi regner da også med, at denne kamp ender med en sejr til udeholdet.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC Københavns slutspil er ikke helt gået efter planen. De første seks runder har budt på ti af 18 mulige point. Det vigtige er dog, at man har hentet fire point i de to kampe mod mesterskabsrivalerne FC Midtjylland.

Sidste rundes opgør på MCH Arena var på ingen måde noget sindsoprivende drama. Slutresultatet 0-0 var dog bestemt brugbart for FCK, der fortsat er tre point foran FCM og har en langt bedre målscore.

Skal man se på, hvad der har været FC Københavns store problem her i foråret, så er det oplagt at pege på de manglende mål.

Deres seks kampe har således blot budt på fem mål. I de sidste tre har de kun scoret i én kamp. Det er dog intet imod de problemer, som Brøndby befinder sig i.

Brøndby har som nævnt tabt samtlige kampe i slutspillet. Det er sket med en samlet målscore på 2-12. I sidste rundes kamp mod Randers var nedturen total.

Her var Brøndby efter 30 minutter en mand i overtal og foran med 1-0. De formede dog at tabe kampen med 1-2.

Det danner naturligvis ikke grobund for megen selvtillid forud for mødet med FC København, som alt andet lige fik tanket noget selvtillid mod FCM.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,98 på dette.