Kamp: Manchester United – Brentford

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,74

Spilstop: 2. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter torsdagens remis mod Chelsea får Manchester United meget svært ved at nå top fire eller for den sags skyld top fem.

Dette er dog sæsonens sidste hjemmekamp, så det handler om at slutte godt af. Derudover skal de også forsøge at holde den sjetteplads, som giver Europa League til næste sæson.

Det bliver dog ingen let opgave mod Brentford. Thomas Franks tropper har rundet de 40 point og er på ingen måde i spil med hensyn til nedrykning. Dermed kan de tillade sig at spille uden de store bekymringer.

De har da også gjort det glimrende på de sidste med ti point i de seneste fire kampe. Vi regner med, at det bliver en tæt kamp på Old Trafford, hvor begge hold får scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Det er som nævnt mildt sagt svært ud for Manchester United at kvalificere sig til næste sæsons Champions League. De Røde Djævle er med tre kampe igen fem point efter Arsenal, som tilmed har to kampe i hånden.

De har dog fortsat muligheder for at spille sig i top seks, som i år giver Europa League, da FA Cup-finalen står mellem Chelsea og Liverpool.

Manchester United skal dog oppe sig mod Brentford. De har blot vundet én af deres sidste seks ligakampe, og det var en kneben 3-2-sejr hjemme mod bundproppen Norwich.

Derudover har Manchester United været dybt afhængige af Cristiano Ronaldos mål. Portugiseren har scoret otte af Uniteds seneste ni mål, så de er heldige, at han er i topform.

Ham får Brentford med andre ord deres hyr med. De er dog heller ikke selv ufarlige. The Bees har nemlig i deres sidste fire kampe blandt andet slået Chelsea og West Ham samt spillet uafgjort med Tottenham.

De bør bestemt kunne volde et kriseramt United-mandskab problemer i sæsonens sidste kamp på Old Trafford. Vi siger da også, at det vil lykkes begge hold at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Manchester United og Brentford. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.