Kamp: Atlético Madrid – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,84

Spilstop: 13. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester City har med 1-0-sejren i første opgør sikret sig et fornuftigt udgangspunkt inden returkampen på Metropolitano.

De skal nok forvente mere af samme skuffe fra Atlético Madrid og Diego Simeone. Det vil sige, at de vil afvente og forsøge at udnytte deres relativt få muligheder for at straffe City.

Manchester City kommer dog ind til kampen det fine 2-2-resultat hjemme mod Liverpool. Altético var derimod langt fra imponerende, da tabte med 0-1 ude mod bundholdet Mallorca.

Derfor er der efter vores overbevisning da også lagt op til, at det bliver Manchester City, som ender at vinde kampen og gå videre til semifinalerne.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Det lykkedes som nævnt Manchester City at holde deres forspring i Premier League. Inden kampen mod Liverpool var man nemlig blot ét point foran rivalerne.

Med 2-2-resultatet har man dog fortsat sin skæbne i egne hænder. Det var da også City, som var tættest på at løbe med alle tre point, men Raheem Sterlings scoring til 3-2 blev korrekt annulleret for en tæt offside.

Nu retter Guardiola og holdet dog fokus mod Champions League. Her har man en 1-0-sejr med i bagagen fra opgøret på Etihad. Kevin De Bruyne blev matchvinder og scorede også senest mod Liverpool, så han er en mand i form.

Det bliver der også brug for mod Altético. Det bliver naturligvis en hård opgave, men spanierne var som nævnt alt andet end imponerende i weekenden.

Hvis Manchester City først kommer foran, så bliver det da også en meget svær kamp for Atlético. De vil da blive tvunget til at satse, hvilket selvsagt gør livet langt lettere for Manchester City.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,84 på dette.