Kamp: AaB – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,18

Spilstop: 3. april kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så starter Superligaens mesterskabsspil for AaB og FC København. For hjemmeholdet handler det om at komme op på den tredjeplads, som foruden bronzemedaljerne kaster en billet til kampen om en plads i Conference League af sig.

For udeholdet handler det om at fortsætte deres fremragende stime på seks ligakampe i streg med sejre. FCK har et forspring på seks point ned til FC Midtjylland, så det gælder om at holde skruen lige i vandet. Vi regner da også med, at de henter de tre point her i Aalborg.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København har som nævnt været flyvende efter vinterpausen. I Superligaen har man vundet alle sine fem kampe, hvilket kombineret med et formdyk hos FC Midtjylland har resulteret i en solid føring i toppen af tabellen.

De seneste tre kampe har budt på sejre over Randers, FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Her var sejren over FC Midtjylland naturligvis særligt værdifuld for københavnerne, da Khouma Babacar blev matchvinder.

I seneste runde inden landskampspausen var det vinterens store indkøb Akinkunmi Amoo, som blev helten, da han scorede kampens eneste mål.

FC København har benyttet landskampspausen til at forstærke holdet yderligere med den svenske kantspiller Viktor Claesson. Den svenske landsholdsprofil var indtil for nyligt på kontrakt i FC Krasnodar, men grundet invasionen af Ukraine har han frit kunne forlade klubben.

I AaB møder FCK endnu et formstærkt hold. Aalborgenserne har syv point fra deres sidste tre kampe. Seneste slog de tilmed Brøndby i Aalborg.

Vi har da også allerede haft et par ganske underholdende kampe mellem disse to hold i denne sæson. Det sluttede 2-2 i Parken, og det seneste møde i Aalborg endte med en 3-1-sejr til FCK.

Trods AaB pæne form, så tror vi ikke, at de kan slå FCK ud af mesterskabskursen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,18 på dette.