Kamp: Inter – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 2,11

Spilstop: 16. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter endnu en stor aften i Champions League, når Inter møder Liverpool i denne ottendedelsfinale. Liverpool gjorde rent bord i den svære Gruppe B, mens Inter fik kæmpet sig videre fra Gruppe D.

Liverpool er desuden flyvende for tiden i Premier League, hvor håbet om mesterskabet har fået nyt liv. Inter har haft en skidt periode i Serie A med blot fem point af 12 mulige i deres sidste fire kampe.

Vi har da også tiltro til, at Liverpools gode periode fortsætter, når når det går løs på San Siro. Hvis Liverpool vinder kampen, vil de sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampen om to uger.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Mange spekulerede på, hvordan det skulle gå Liverpool, når Mohamed Salah og Sadio Mané drog til Africa Cup of Nations. Det endte med at gå ganske godt.

Liverpool har vundet deres sidste fire kampe på stribe. Her har man slået Brentford, Crystal Palace, Leicester og Burnley. Det er især Diogo Jota og Fabinho, som har bidraget med scoringerne i Salah og Manés fravær.

Salah vendte tilbage til kampen mod Leicester, mens Mané var tilbage mod Burnley. Det må ventes, at de begge er med fra start her mod Inter.

Det er naturligvis ikke godt nyt for Inter. Milano-klubben har som nævnt haft det svært på det sidste. Deres sidste fire kampe har kastet et nederlag, to uafgjorte og blot én sejr af sig.

Senest har man tabt med 2-1 til lokal- og mesterskabsrivalerne AC Milan. Derefter blev spillede man 1-1 med Napoli, som også er med i mesterskabskampen.

Inter gjorde, hvad man kunne vente af dem i Champions League-gruppespillet. Real Madrid blev dog for stor en mundfuld for italienerne, som tabte begge de kampe. Vi tror også, at Liverpools niveau er for højt for Inter.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,11 på dette.