Kamp: Burkina Faso – Senegal

Spilforslag: Senegal vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 2. februar kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Senegal har aldrig tidligere vundet Africa Cup of Nations. Det tætteste de har været var 2002 og senest i 2019, hvor det endte med sølvmedaljer.

I denne udgave af AFCON har man nydt godt af en særdeles fordelagtig lodtrækning i knockoutkampene. Her har man således mødt Kap Verde, Ækvatorialguinea og nu endnu en af turneringens store overraskelser – Burkina Faso.

 

Derfor vinder Senegal kampen

Senegal lader til at være blevet bedre og bedre, som turneringen er skredet frem. Senegal vandt deres gruppe med fem point og en samlet målscore på 1-0. Det var med andre ord langt fra målene, som væltede ind i deres kampe.

Man er dog efterfølgende kommet efter det. Ottendedelsfinalen mod Kap Verde blev vundet med 2-0 efter scoringer af Sadio Mané og Bamba Dieng. Derefter blev Ækvatorialguinea sendt ud med med 3-1. De fik udlignet, men derefter skruede Senegal bissen på.

Nu gælder det stå denne semifinale mod Burkina Faso. De sluttede nummer to i deres gruppe efter Cameroun. Derefter slog de Gabon efter straffesparkskonkurrence. Senest blev Tunesien på overraskende vis i sendt ud i kvartfinalerne.

Det har dog ikke været helt omkostningsfrit for Burkina Faso. Holdets suverænt største stjerne Bertrand Traoré, som til daglig spiller i Aston Villa, blev nemlig skadet i ottendedelsfinalen mod Gabon. Traoré var på bænken uden at komme ind mod Tunesien, så det bliver interessant at se, om han er i stand til at spille denne kamp.

Burkina Faso kommer derimod op mod et stærkt senegalesisk hold. Her tænker vi naturligvis først og fremmest på offensiven bestående af folk som Saido Mané, Famara Diédhiou, Ismaïla Sarr og Boulaye Dia.

Vi regner da også med, at dette bliver afslutningen på Burkina Fasos AFCON-eventyr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Senegal vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette.