Kamp: Huddersfield Town – Stoke City

Spilforslag: Huddersfield vinder eller uafgjort, og der scores over 1,5 mål i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 28. januar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Siden nedrykningen fra Premier League i 2018/19 har Huddersfield tilbragt de sidste to sæsoner i den tunge ende af the Championship. I denne sæson er de dog med i kampen om oprykningspladserne og indtager inden denne kamp sjettepladsen, som lige nøjagtigt giver playoff.

Nu gælder det denne hjemmekamp mod Stoke, som har haft en svær periode. De har blot vundet én af deres seks ligakampe. Huddersfield har derimod ikke tabt deres sidste ni kampe i the Championship.

Vi har da også tiltro til, at the Terriers som minimum får point i denne kamp. Derudover regner vi også med, at der scores mindst to mål i kampen.

 

Derfor får Huddersfield point + over 1,5 mål i kampen

Som nævnt har Huddersfield haft en fremragende periode, som har sendt dem helt op i den sjove ende af tabellen. Senest slog man Reading med 4-3 i en hæsblæsende kamp, hvor der stod 3-3 ved pausen. Det er desuden værd at nævnt, at angriber Danny Ward scorede hattrick ved den lejlighed.

Stoke var også involverede i en målrig affære i sidste runde. Her mødte man topholdet Fulham i en kampe, som endte 3-2 til London-holdet.

Stoke var ellers også med i toppen af tabellen, men så kom deres periode på seks kampe, som blot har budt på fire point. Stoke har dog formået at score i alle disse fire kampe.

Huddersfield har også været gode til at finde målet med mål i otte af deres sidste ti kampe. Der har desuden været over 1,5 scoringer i syv af disse.

Huddersfield er favoritter til at vinde denne kampe. Vi vil dog ikke afvise, at Stoke kan rive et point hjem. Derudover mener vi også, at der bør være ganske gode muligheder for, at der scores mindst to mål i Huddersfield.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Huddersfield vinder kampen eller uafgjort, og der scores over 1,5 mål. Hos Marathonbet får man odds 2,00 på dette.