Kamp: Brighton & Hove Albion – Crystal Palace

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,70

Spilstop: 14. januar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter en lang periode uden sejre og med et hav af uafgjorte har Brighton endelig fået gang i tingene igen. De sidste tre ligakampe har budt på syv point og ikke mindst seks scoringer af Brighton.

Nu gælder det så mødet med rivalerne fra London – Crystal Palace. Der er omkring 70 kilometer mellem klubberne, så der er ikke tale om noget egentligt lokalopgør. Palace er dog den klub, som ligger tættest på Brighton, der er noget isolerede i Sussex.

Crystal Palace fik en flot start på sæsonen, men siden slutningen af november har man blot vundet to kampe i Premier League. Senest har der været et par målrige kampe mod Tottenham, Norwich og West Ham. Der var over to mål i alle disse kampe, og det regner vi også med bliver tilfældet her.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Brighton havde som nævnt en periode fra slutningen af november til midten af december, hvor man var 11 kampe uden sejr. Inden da lå man eller på en fornem fjerdeplads.

Nu lader det dog til, at der endelig er kommet gang i Graham Potters tropper igen. Man er ubesejrede i de sidste tre ligakampe mod Brentford, Chelsea og Everton. Her slog man Brentford og Everton og sikrede et sent point mod Chelsea.

Det er lidt karakteristik af Brighton at score to mål i snit på tre kampe. Nu møder de så et Palace-hold, som på det seneste har været med i et par målrige opgør.

Deres sidste tre ligakampe mod Tottenham, Norwich og West Ham er nemlig endt med samlede 5-6. Senest tabte man 2-3 til West Ham i en kamp, hvor man faktisk var nede med 0-3 ved pausen.

Vi regner med, at Brightons gode form kombineret med det ustabile Crystal Palace-mandskab kan komme til at kaste mindst tre mål af sig i løbet af denne fredag aften.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Brighton & Hove Albion og Crystal Palace. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.