Kamp: Brentford – Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,75

Spilstop: 22. december kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er dømt lokalopgør i Liga Cuppen, når Chelsea gæster Brentford i denne kvartfinale. Det er to hold, som går efter at vinde turneringen, men Chelsea er ikke overraskende favoritter.

Thomas Tuchels tropper har skuffet lidt de sidste par ligakampe. Vi regner dog med, at de formår at hæve niveauet, når de skal på en kort tur til Brentford Community Stadium.

 

Derfor vinder Brentford kampen

Chelsea havde i første halvdel af december problemer i forsvaret. I Premier League lukkede man således seks mål ind i tre kampe. Siden da har man dog fået bedre styr på det.

I de seneste to kampe mod Everton og Wolverhampton har man nemlig blot lukket et mål ind. Til gengæld har man også blot formået at score én gang i disse kampe.

Grundet det hårde juleprogram kan det naturligvis nærmest ikke undgås at Tuchel ryster posen lidt. Det kan betyde spilletid til folk som Saúl, Ross Barkley og Mateo Kovacic.

Tuchel går ifølge eget udsagn efter at vinde de turneringer, som hans hold er med i. Dermed må man antage, at han tager denne kvartfinale alvorligt. Chelsea har allerede slået Premier League-hold ud i form af Aston Villa og Southampton.

Hjemmeholdet Brentford står i den særlige situation, at de ikke har spillet deres seneste to kampe på grund af smitteudbrud. Dermed bliver det interessant at se, hvor de står.

Deres seneste resultat var en 2-1-sejr over Watford for lige under to uger siden. Nu venter et Chelsea-hold, der som nævnt lader til endelig at have fået styr på det defensive.

Disse hold har allerede mødtes en gang i Brentford i denne sæson. Det var tilbage i oktober, hvor Chelsea endte med at løbe med en 1-0-sejr efter en scoring af Ben Chilwell. Det kan meget vel blive lige så tæt denne gang, men vi tror på endnu en Chelsea-sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brentford vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.