Kamp: OB – Viborg FF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,63

Spilstop: 19. november kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vinterpausen nærmer sig med hastige skridt. Dette er årets næstsidste spillerunde, som starter med Viborgs tur til Odense denne fredag aften.

Efter 15 af grundspillet 22 kampe har OB og Viborg begge 16 point. Dermed er de syv point efter Silkeborg, som inden denne runde indtager den vigtige sjetteplads, som giver adgang til mesterskabsspillet.

Viborgs store problem i denne sæson har været at holde målet rent. Både de og OB har dog begge vise, at de selv formår at lave mål. Vi regner da også med, at det bliver en spændende aften på Nature Energy Park, hvor vi siger, at begge hold får scoret.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

OB og Viborg skal begge op i gear, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå Superligaens mesterskabsspil. OB har hentet fem point i deres sidste fem kampe, mens det for Viborgs vedkommende er blevet til seks point.

Viborg har spillet syv af deres 15 kampe uafgjort. En del af forklaringen på dette er, at man har haft meget svært ved at holdet buret rent. Det er blot sket to gange i denne sæson.

Det er dog værd at bemærke, at Viborg er ganske stærke offensivt. Det er således lykkes dem at score to eller flere mål i seks kampe. Ser man på kampe, hvor de har scoret mindst én gang, så er det tal 12 af 15.

OB har ligeledes scoret i 12 af deres ligakampe, mens de har scoret mindst to gange i fem af disse. Det gik vildest for sig, da man mødte Vejle og vandt med 6-0. Selv har OB kun to clean sheets.

Sidst disse hold mødtes, sluttede det 1-1. Vi regner med, at det bliver endnu en kamp, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem OB og Viborg FF. Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.