Kamp: Finland – Frankrig

Spilforslag: Frankrig vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 16. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Frankrig kvalificerede sig sidste runde til VM med stil, da de smadrede Kasakhstan. Nu gælder det så en tur til Finland i sidste runde af gruppespillet.

Finnerne har fortsat andenpladsen at spille for og skal bruge en sejr mod de regerende verdensmestre. Det er naturligvis en svær opgave, og vi regner da også med, at Frankrig går efter at slutte kvalifikationen af.

Derfor regner vi også med, at det bliver Frankrig, som ender med at løbe med de tre point. Det vil Finland skulle sætte deres lid til, at Bosnien kan tage point mod Ukraine.

 

Derfor vinder Frankrig kampen

Frankrig er ikke overraskende ubesejrede i deres VM-kvalifikationskampe spillet efter sommeren EM. Her har man spillet uafgjort med Bosnien og Ukraine og slået Finland og Kasakhstan.

Senest blev det til en knusende 8-0-sejr mod Kasakhstan. Her scorede Kylian Mbappé hele fire gange, Benzema lavede to mål, mens Adrien Rabiot Antoine Griezmann hver lavede et mål.

Runden inden da mødte man som nævnt netop Finland. Her blev det til en 2-0-sejr, som blev sikret efter scoringer af Griezmann i hver halvleg.

Det er naturligvis muligt, at Frankrig vælger foretage et par udskiftninger på deres hold. De har dog en stribe klassespillere på bænken, som de kan smide ind. Disse vil naturligvis være motiverede for at gribe chancen og vise Didier Deschamps, hvad de kan.

De skal de så mod Finland, som har vundet deres seneste to kampe mod Kasakhstan og Bosnien med henholdsvis 2-0 og 3-1. Inden da tabte man dog dog med 0-2 til Frankrig og 1-2 til Ukraine.

I kvalifikationen har Finland indtil nu kun været i stand til at holde buret rent mod Kasakhstan, mens Frankrig har scoret i alle deres kampe. Senest fik man for alvor hul på bylden med sejren over Kasakhstan. Vi regner da også med, at de gør Finlands andenplads usikker med en sejr i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Frankrig vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.