Kamp: FC Helsingør – FC Fredericia

Spilforslag: FC Helsingør vinder kampen

Odds: 1,89

Spilstop: 8. november kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er topopgør i 1. Division, når FC Fredericia gæster FC Helsingør. Det er nemlig et møde mellem de to hold, som indtager anden- og tredjepladsen. De var begge inden denne runde på samme antal point som Lyngby, der fører ligaen.

Begge hold er ubesejrede i deres seneste tre kampe. Vi har dog tiltro til, at det bliver hjemmeholdet Helsingør, som ender med at trække det længste strå i dette topopgør.

 

Derfor vinder FC Helsingør kampen

Sidste runde mødte Helsingør netop Lyngby. Det opgør endte med en pointdeling i Lyngby, da kampen sluttede 0-0. Lyngby er sidenhen gået forbi Helsingør efter, at en afbrudt kamp mod Vendsyssel blev færdigspillet i midtugen.

Inden da mødte Helsingør Esbjerg og Vendsyssel. De kampe sluttede henholdsvis 3-0 og 2-2. Mod Vendsyssel var man nede med 0-2 allerede efter ti minutter. Det lykkedes dog Helsingør at få vendt tingene, da Sebastian Czajkowski scorede to gange inden pausen til slutresultatet 2-2.

Nu gælder det så FC Fredericia, som har vundet deres seneste tre kampe på stribe. Det er dog værd at notere sig, at de i disse kampe har mødt: Fremad Amager, Esbjerg og Vendsyssel, som alle ligger i den lave halvdel af tabellen.

Inden denne periode tabte man sine tre kampe mod Lyngby, HB Køge og netop FC Helsingør. Her tabte man 0-2 til Lyngby og 2-4 til Helsingør.

I kampen mod Helsingør var der især fart på i anden halvleg, hvor alle seks mål blev scoret. Fredericia bragte sig foran, men derefter scorede udeholdet Helsingør fire gange på stribe, hvilket gjorde, at Alexander Jensens sene reducering ikke fik nogen betydning.

Vi tror, at FC Helsingør kan gøre en ende på Fredericias stime og dermed trække lidt fra i toppen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Helsingør vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,89 på dette.