Kamp: Moldova – Danmark

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 9. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Danmark har fortsat kurs direkte mod VM i Qatar 2022. Kasper Hjulmands tropper er således efter seks kampe fortsat ubesejrede. De har tilmed endnu tilgode at lukke mål ind i kvalifikationen.

Nu gælder det en tur til Moldova. Sidst de stod over for Danmark fik de i den grad ørerne i maskinen. Det resulterede nemlig i et rekordstort nederlag på hele 8-0 i Parken.

Helt så galt regner vi ikke med, at det kommer til at gå hjemme i Chisinau. Vi venter dog stadig, at det bliver en målrig affære, og vi regner med mindst halvt så mange mål som i første kamp mellem disse to hold.

 

Derfor scores der mindst fire mål i kampen

Danmark har som nævnt fejet al modstand af banen indtil nu i VM-kvalifikationen. Siden sommeren succesfulde EM har man således slået Skotland, Færøerne og Israel med henholdsvis 2-0, 1-0 og hele 5-0 mod israelerne.

Særligt det sidstnævnte resultat var opløftende, da et reservespækket dansk hold var i store problemer på Færøerne, hvor kun et sent mål af Jonas Wind afværgede et pinligt uafgjort resultat.

Nu gælder det så mødet med Moldova, som på papiret er gruppens ringeste hold. De har nemlig blot ét point efter seks kampe. Dette kom i hjemmekampen mod Færøerne.

Siden da har man i alt lukket 17 mål ind i de efterfølgende fem kampe. Foruden de otte mål Danmark, lykkedes det også Israel at score fire gange mod Moldova.

De har med andre ord udsigt til en hård aften, når Danmark kommer på besøg. For Danmark gælder det naturligvis om at få nedbrudt Moldova hurtigst muligt, så kan det hurtigt blive en sjov dansk aften.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i Moldova – Danmark. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette.