Kamp: Belgien – Frankrig

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 7. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der venter endnu en stor kamp i Nations League, når Frankrig og Belgien mødes i en semifinale. Denne spilles i Torino, og vinderen skal efter planen møde enten Italien eller Spanien i finalen. Derudover vil der også være en kamp om tredjepladsen. Samtidig spiller de øvrige europæiske hold om kvalifikation til VM, mens disse altså holder pause fra kvalifikationen.

Det er med andre ord fire af verdens absolut bedste landshold, som vi skal se kæmpe om sejren i denne sæson af Nations League. Dette bliver dermed også en kamp mellem to hold i verdensklasse. Vi mener da også, at der er en underholdende affære i vente, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Frankrig var senest i aktion tilbage i september, hvor den stod på VM-kvalifikation. Her kom man dog sløvt fra start med uafgjorte kampe mod Bosnien og Ukraine. Det lykkedes dog derefter at hente tre vigtige point i kampen mod Finland, som blev slået med 2-0. Her blev Antoine Griezmann den store franske helt med begge scoring.

Belgien lagde ud med en kamp mod Estland, hvor man til trods for at have været bagud efter blot to minutter endte med at vinde med 5-2 på udebane. Derefter leverede man et fornemt resultat med en 3-0-sejr hjemme mod Tjekkiet. Den sidste kamp mod Hviderusland blev vundet med 1-0.

I Romelu Lukaku har Belgien naturligvis en angriber i verdensklasse. Det samme gør sig dog naturligvis også gældende hos franskmændene, som har Griezmann og Kylian Mbappé, som begge også er uhyre farlige.

Det bør med andre ord blive en seværdig affære, når det går løs i denne semifinale.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Belgien og Frankrig. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.