Kamp: Brøndby IF – Silkeborg IF

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 10. september kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Superligaen er tilbage efter landskampspausen. For de regerende danske mestre, Brøndby, handler det om at fortsætte, hvor man slap. Sidste runde lykkedes det nemlig Niels Frederiksens tropper at hente sæsonens første sejr mod FC Midtjylland.

Nu venter en hjemmekamp mod oprykkeren Silkeborg. De har blot tabt én kamp, men har spillet hele fire af syv uafgjort. Vi regner dog med, at de får en svær aften på Brøndby Stadion, hvor vi tror på en hjemmesejr.

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

Brøndbys start på sæsonen har langt fra været ideel. De første seks kampe kaster nemlig blot fire point af sig og nul sejre. Dermed var der ikke meget der tydede på, at sæsonens første sejr skulle komme mod topholdet FC Midtjylland.

Ti minutter inde i anden halvleg bragte Aris Slimane dog Brøndby foran efter oplæg af Andreas Bruus. Midtvejs i anden halvleg fordoblede Mikael Uhre føringen, da han fik bolden fra angrebsmakkeren Simon Hedlund.

Nu gælder det så endnu en hjemmekamp – denne gang hjemme mod Silkeborg. Jyderne hentede i seneste spillerunde sæsonens anden sejr, da man hjemme slog Randers med 2-1.

De har dog ofte haft problemer med at lave mål. Silkeborg har spillet syv kampe i denne sæson. I de fire af disse har man ikke formået at score.

Nu møder de et Brøndby hold, som har scoret to mål i tre af deres sidste fire Superligakampe. Samtidig har københavnerne fået gang i sidste sæsons topscorer Mikael Uhre, som har scoret tre mål i sine sidste to kampe.

Vi regner da også med, at det bliver hjemmeholdet, som fortsætter de lovende tendenser fra sidste runde og ender med at løbe med de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder kampen mod Silkeborg IF. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.