Kamp: Nashville SC – New York City FC

Spilforslag: Nashville SC vinder kampen

Odds: 2,65

Spilstop: 4. september kl. 01:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er lagt op til et topopgør i Eastern Conference af MLS, når New York City FC gæster Nashville SC. Nashville indtager tredjepladsen i Eastern Conference, mens New York City blot er ét point efter.

Der er lagt op til en tæt kamp, når det går løs på Nissan Stadium i Nashville. Nashville er dog stærke på hjemmebane, mens newyorkerne har haft det svært på udebane. Blandt andet derfor regner vi da også med, at det bliver en hjemmesejr i dette opgør.

 

Derfor vinder Nashville SC kampen

Nashville SC er blot i gang med deres anden sæson i MLS. I deres første sæson imponerede de ved at nå helt til en Conference playoffsemifinale mod Columbus Crew. Her endte man dog med at blive slået med 2-o efter forlænget spilletid.

Man har fortsat de gode takter i denne sæson, hvor man som nævnt indtager tredjepladsen. Den helt store profil på holdet er den tidligere Brøndby-stjerne Hany Mukhtar.

Den tyske midtbanespillere har allerede scoret hele otte mål og lavet ikke mindre end syv assists i indeværende sæson. Man har også den amerikanske angriber C.J. Sapong, som har scoret ni mål i denne sæson.

Nu gælder det så mødet med New York hjemme i Nashville. Her har Nashville været ganske stærke i denne sæson. Man har faktisk endnu ikke tabt på Nissan Stadium.

New York City har derimod haft det svært på udebane. Det er nemlig blot blevet til to sejre på fremmed græs i denne sæson. Senest man var på udebane blev det til et nederlag på 0-1 til Philadelphia Union. Vi regner med, at de må indkassere endnu et nederlag i Nashville.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Nashville vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,65 på dette væddemål.