Årets sidste Grand Slam US Open står for døren. I den forbindelse har fantasy sportsudbyderen Zweeler har lavet en stor konkurrence. Når man deltager i konkurrencen kan man få del i præmiepuljen, som lyder på minimum 9.295 kroner. For at deltage skal man blot oprette en bruger og betale 52,05 kroner i tilmelding inden mandag den 30. august klokken 17.10.

Sådan deltager du i US Open-konkurrencen

Det er heldigvis ganske lige til, når man skal deltage i US Open-konkurrencen. Vi guider dig nedenfor gennem processen først i punktform og derefter mere detaljeret.

  1. Opret en konto hos Zweeler, hvis du ikke allerede har en
  2. Få op til 1.000 kroner i bonus ved din første indbetaling
  3. Tilmeld dig turneringen “US Open”
  4. Det koster 52,05 at være med
  5. Tilmelding skal ske inden starten på US Open, hvilket vil sige mandag den 30. august klokken 17.10.

Som du kan se er første skridt, at man besøger Zweelers hjemmeside. Hvis man endnu ikke har en konto hos dem, skal man oprette en. I den forbindelse får man naturligvis en velkomstbonus, som nu kunde.

Når man har oprettet sig og er logget ind, går man til menupunktet Lobby, hvor man klikker på Tennis-ikonet. Da vil man kunne se Zweelers tenniskonkurrencer. Blandt disse vælger man US Open.

Sådan foregår Zweelers US Open-konkurrence

Selve spillet hos Zweeler går ud på, at du skal vælge 30 tennisspillere til dit hold. Disse mænd og kvinder vil være inddelt i syv forskellige grupper. Herfra kan du vælge en begrænset antal spillere per gruppe, som optjener point til dit hold. Jo længere ens spiller når i turneringen desto flere point scorer de.

Man skal være opmærksom på, at det er muligt at oprette flere hold. Det kræver dog, at der er mindst syv spillere, som er forskellige fra det første hold.

Derudover kan man også optjene point ved at forudsige, hvem der ender med at vinde herrernes og kvindernes singleturneringer ved US Open. Der kan maksimalt oprettes fem hold.

Præmierne

Med Zweelers US Open spil, kan man som vinde en andel af præmiepuljen på over 9.000 kroner. I skrivende stund kan vinderen se frem til en præmie på 1.858 kroner.

Der er dog pengepræmier til helt ned til 31. pladsen, som i skrivende stund kan vinde 60 kroner.

Zweelers velkomstbonus

Som nævnt får nye kunder hos Zweeler også en velkomstbonus. Denne lyder på, at Zweeler matcher ens første indbetaling. Det gælder for indskud på mellem 186 og 1.000 kroner.

Man skal være opmærksom på, at bonusbeløbet ikke kan refunderes. For hvert nyt hold, som man oprettet vil bonussen blive brugt til at betale 10%

Bonussen vil være gældende i seks måneder. Forsøg på at modtage mere end en bonus per spillere vil resultere i udelukkelse fra Zweelers spil.

Læs mere om Zweelers bonus’ regler og vilkår her.

Øvrige spil hos Zweeler

Det er naturligvis ikke kun US Open-spil, som man finder hos Zweeler. De har nemlig et hav for af forskellige sportsspil, som man kan forlyste sig med.

Her tænker vi blandt andet på fodbold, cykling, golf og motorsport. For hver af disse sportsgrene og flere endnu finder man adskillige spil a.la. dette US Open-spil