Kamp: Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb

Spilforslag: Dinamo Zagreb vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 27. juli kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er tid til anden kamp i anden runde af kvalifikationen til Champions League. Her mødes blandt andre Omonia Nicosia fra Cypern og kroatiske Dinamo Zagreb.

Dinamo Zagreb er et hold med stolte traditioner i europæisk fodbold. Sidste sæson viste de sig da også flot frem, da de nåede helt frem til kvartfinalerne i Europa League.

De sikrede sig et godt udgangspunkt mod cypriotiske Omonia Nicosia ved at vinde første opgør i Kroatien med 2-0. Vi regner med, at pladsen i tredje runde bliver kørt hjem med endnu en sejr mod holdet fra Cypern.

 

Derfor vinder Dinamo Zagreb kampen

Som nævnt imponerede Dinamo Zagreb i sidste års Europa League. På vejen mod kvartfinalerne vandt man eksempelvis sin gruppe foran Wolfsberger, Feyenoord og CSKA Moskva.

Herefter slog man FK Krasnodar og Tottenham ud i de efterfølgende runder. Endestationen blev kvartfinalen mod de senere vindere af turneringen – Villarreal.

I den hjemlige liga var Zagreb helt suveræne. Her endte man med at sikre sig mesterskabet med hele otte point. Pokalturneringen blev også vundet.

De går ind til kampen mod Omonia med en 4-0-sejr over Hravatski Dragovoljac i bagagen. Her var Lovro Majer en vigtig spiller med to scoringer i og en assist. I de indtil videre tre kampe i Champions League-kvalifikationen har han tegnet sig for to scoringer og tre assists.

Omonia var ligeledes i gruppespillet i sidste års Europa League. Her lykkedes det dog blot cyprioterne at skrabe fire point sammen, hvilket naturligvis ikke var nok til avancement.

Vir regner med, at Omonia ender med at tabe denne kamp, hvilket vil betyde, at de må endnu en tur i Europa League.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Dinamo Zagreb vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.