Kamp: Shimizu S-Pulse – Oita Trinita

Spilforslag: Shimizu S-Pulse vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 4. juli kl. 11:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der venter en bundkamp i den japanske J1 League. Her møder Shimizu S-Pulse nemlig Oita Trinita, som inden dette opgør ligger til nedrykning.

Oita har været særdeles skidt kørende og har ikke scoret i deres sidste tre kampe. Det ser noget bedre ud for Shimizu, som har hentet fire point i deres sidste to kampe.

Vi mener dermed, at de bør have gode muligheder for at fortsætte de positive takter mod Oita.

 

Derfor vinder Shimizu S-Pulse

Shimizu S-Pulse fik en skidt start på sæsonen, siden da har de dog fået rettet op det. Ser man på deres sidste fire kampe, så har de hentet syv af 12 mulige point.

Deres eneste nederlag i denne periode kom mod topholdet Yokohama F. Marinos, som man tabte til med 1-0. Derudover slog man FC Tokyo og Vegalta Sendai, mens der blev hentet et point mod Yokohama FC.

Det er desuden værd at bemærke, at Shimizu S-Pulse har scoret i deres sidste fire kampe i streg. Det er især den brasilianske angriber Thiago, som med sine i denne sæson syv mål er vigtig for offensiven.

Sådan en mand kunne Oita også bruge. De har nemlig blot præsteret 12 mål på 19 kampe og som nævnt ingen de sidste tre. I the Emperor’s Cup måtte de desuden i forlænget spilletid for at slå Honda Lock fra den fjerdebedste række.

Vi regner med, at de får en svær kamp i Shimizu, som ligger nær ved Mt. Fuji. Hjemmeholdets gode form krydret med Oitas scoringskrise gør, at vi anser Shimizu som værende et godt vinderbud i dette opgør mellem to hold fra den tunge ende af J1 League.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Shimizu S-Pulse vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.