Kamp: Viking Stavanger – Stabæk

Spilforslag: Viking Stavanger vinder kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 30. juni kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Molde og Bodø-Glimt ser ud til at være i en liga for sig i Norge. Bag dem er der dog stor kamp om tredjepladsen. Med i dette kamp er Viking Stavanger, som inden denne runde er nummer fem.

I den helt anden ende af Eliteserien finder man Stabæk, som ligger helt nede i bunden. De er i en elende stime, og vi tror da også, at deres problemer fortsætter med et nederlag mod Viking.

 

Derfor vinder Viking

Viking har været ret så svingende i denne sæson, hvilket deres tre sejre og to nederlag i de sidste fem kampe da også antyder.

Senest hentede man dog en vigtig 2-1-sejr ude mod Sarpsborg 08, som også ligger i midten af tabellen. Her var man ellers bagud ved pausen efter en scoring af Ibrahima Koné.

I anden halvleg fik Kevin Kabran og Harald Tangen dog vendt det truende nederlag til tre point. Nu handler det om at holde momentum mod Stabæk.

Her håber man naturligvis også, at holdets anfører og topscorer Veton Berisha kan føje flere mål til sine indtil videre fem sæsonmål.

Stabæk lagde fornuftigt ud med fem point i deres første tre kampe. Derefter er der dog ikke meget, som er gået rigtigt for dem.

De har nemlig tabt deres sidste fem kampe på stribe. Heriblandt er et par store nederlag til Rosenborg, Tromsø og Bodø/Glimt på henholdsvis 4-2, 3-0 og 4-1.

Det er med andre ord ikke gode takter for Stabæk, som sidste års sluttede i midten af Eliteserien.

Vi regner da også med, at de får endnu en skidt oplevelse, når de skal vestpå for at møde Viking i Stavanger.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Viking Stavanger vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.