Kamp: Portugal – Tyskland

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 19. juni kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der venter en et brag af en kamp i Gruppe F, når Portugal gæster Tyskland på Allianz Arena i München. Portugal tog en pligtsejr mod Ungarn i første kampe, mens tyskerne formentlig skal bruge en sejr her, hvis de skal slutte blandt de to bedste.

Vi regner derfor med, at dette bliver en intens kamp mellem to hold, som vil noget offensivt. Derfor mener vi også, at der er gode muligheder for, at vi får begge hold på tavlen i München.

 

Derfor scorer begge hold

Tyskland lagde som bekendt ud med en kamp mod VM-favoritterne Frankrig. Det var naturligvis en stor opgave for Löws tropper. Det lykkedes dem dog at holde den fremragende franske offensiv nede på ét mål.

Dette kom i det 20. minut, da Matts Hummels sendte bolden i eget net efter en aflevering fra Lucas Hernández. Det var dyrt i en kamp, hvor hvert hold havde ét skud på mål.

Tyskerne havde dog en del flere forsøg end deres franske modstandere. De havde nemlig i alt ti mod Frankrigs blot fire. Det skal blive interessant at se, om de kan fortsætte de trods alt positive takter mod Portugal.

Det var en nervøs affære for de portugisiske fans, da de måtte helt ind i slutminutterne, før deres hold kunne score mod Ungarn. Herefter blev det da også til tre mål på omkring otte minutter. Først scorede Guerreiro og derefter fulgte to mål af Cristiano Ronaldo.

Dermed fik han stemplet ind tidligt ved dette EM og gjorde sig selv til den mest scorende i turneringens historie. Vi regner med, at han og resten af Portugal-holdet kommer på tavlen mod tyskerne. Samtidig tror vi også, at Tyskland kan omsætte deres fine spil mod Frankrig til mindst én scoring.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Portugal og Tyskland. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.