Kamp: Giro d’Italia – 13. etape

Spilforslag: Giacomo Nizzolo slutter foran Dylan Groenewegen

Odds: 1,66

Spilstop: 20. maj kl. 12:25

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til endnu et slag mellem Giro d’Italias sprintere på 13. etape. På denne er der mål i Verona, og der er tale om en pandekageflad etape.

Caleb Ewan og Tim Merlier vandt begge etaper tidligere i Giroen, men de er udgåede. Dermed vil der være en del ryttere, som pludselig øjner en stor mulighed for at tage en etapesejr.

To af disse er Giacomo Nizzolo og Dylan Groenewegen. Italienske Nizzolo har hele 11 andenpladser i sine otte Giroer og har vundet pointkonkurrencen to gange. Han har dog fortsat sin første etapesejr tilgode.

 

Derfor slutter Nizzolo foran Groenewegen på etapen

En af dem, som Nizzolo skal kæmpe mod i kampen om etapesejren, er hollandske Dylan Groenewegen. Giroen er Groenewegens første løb siden hans flere måneder lange karantæne efter at have forårsaget et voldsomt styrt i sidste års Polen Rundt.

Han har deltaget i tre massespurter i dette års Giro. Her er det blevet til placeringer som nummer fire, otte og syv. To ud af tre gange er han blevet slået af Nizzolo.

Inden 13. etape kan Nizzolo nyde godt af, at der er kommer lidt mindre pres på ham fra Qhubeka-holdets side. Årsagen er den etapesejr, som den uge schweizer Mauro Schmid tog på 11. etape.

Dette er som nævnt Nizzolos helt store chance for endelig at tage en etape, da et par af de hurtigste folk har forladt løbet i form af Ewan og Merlier.

Desuden mener vi ikke, at Groenewegen lader til at være helt ved sit gamle jeg endnu. Det var naturligvis også ventet efter så lang tid uden løb. Derfor regner vi også med, at han stadig mangler lidt forhold til at kunne slå en herre som europamesteren Nizzolo.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Giacomo Nizzolo kommer i mål før Dylan Groenewegen på 13. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,66 på dette væddemål.