Kamp: Chelsea – Real Madrid

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 5. maj kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Chelsea-forsvaret leverede endnu en stærk præstation under Thomas Tuchel, da det sluttede 1-1 i Madrid. Dermed har Chelsea sikret sig et fint udgangspunkt inden returkampen på Stamford Bridge.

Det kommer dog formentlig til at kræve endnu en disciplineret indsats fra Chelseas side. Det møder dog et Real Madrid-hold, som ikke ligefrem vælter sig i mål for tiden. Derfor mener vi, at der ender med at blive scoret mindre end tre mål i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Som nævnt er det Chelsea, som med et 1-1-resultat i Madrid står med de bedste kort på hånden inden returkampen på hjemmebane. Her vil de naturligvis går videre med en sejr eller 0-0, mens 1-1 vil udløse forlænget spilletid.

Netop defensiven har været Chelseas helt store styrke, siden Tuchel trådte til. Det gælder især i netop Champions League, hvor man endnu ikke har spillet en kamp med over tre mål under tyskeren.

I Premier League har forsvaret også mildt sagt været imponerende. Her har man således blot én gang lukket mere end et enkelt mål ind under Tuchel. Det skete som bekendt i 2-5-nederlaget til West Bromwich, hvor Thiago Silva allerede i første halvleg så rødt ved stillingen 1-0 til Chelsea.

Chelsea har spillet 23 kampe under Tuchel og blot lukket ti mål ind, og man har hentet vanvittige 17 clean sheet. Det lover med andre ord godt mod et Real Madrid-hold, som ikke ligefrem er i målhumør for tiden.

I løbet af deres sidste fire La Liga-kampe har de præsteret at spille 0-0 to gange og  vundet med 2-0 og 3-0. Det vidner dog også om, at Real Madrid er stærke defensivt, hvilket naturligvis bidrager til, at vi siger, at der scores under tre mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Real Madrid – Chelsea. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.