Kamp: Manchester United – Liverpool

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 13. maj kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er naturligvis altid stor opmærksomhed, når Manchester United og Liverpool mødes. Denne gang skyldes det også, at der er meget på spil for holdene.

Manchester United skal bruge en sejr for at holde deres teoretiske mesterskabsdrømme i live. Liverpool skal jagte en sejr i kampen om den særdeles vigtige fjerdeplads, som giver Champions League.

Dermed er der lagt op til en stor torsdag aften på Old Trafford. Vi regner med, at vi får en ganske målrig kamp at se, hvor der bliver scoret mindst tre mål.

 

Derfor scores der mindst tre gange i kampen

I Manchester Uniteds fire Premier League-kampe i april blev der scoret mindst tre gange i de tre. Det var kun kampen mod Leeds, som sluttede 0-0, der var undtagelsen.

Denne blev dog efterfulgt af det første opgør mod Roma i Europa Leagues semifinaler. Her var United nede med 2-1 ved pausen, men i anden halvleg gik de decideret målamok.

Her scorede United nemlig intet mindre end fem gange. Edinson Cavani lagde ud med to scoringer, hvorefter mål af Bruno Fernandes, Paul Pogba og Mason Greenwood gjorde det til vanvittige 6-2. Derudover imponerede man også i sidste weekend med en flot 3-1-sejr ude mod Aston Villa.

Det bør naturligvis give United en god portion selvtillid forud for kampen mod Liverpool. Liverpool formåede at komme på tavlen i alle deres fire Premier League-kampe i april. De har dog lukket mål ind i månedens sidste tre.

Manchester United lukkede også mål ind i tre af deres fire ligakampe. Det er med andre ord også to hold med defensiver, der er til at tale med.

Derfor mener vi, at der er gode muligheder for, at vi får en ganske underholdende kamp at se på Old Trafford.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Manchester United – Liverpool. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.