Kamp: AGF – FC København

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,71

Spilstop: 25. april kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er lagt op til en direkte kamp om Superligaens bronzemedaljer, når FC København gæster AGF. I midtugens kampe lykkedes det AGF at overhale FCK, men holdene er fortsat á point, så der er meget på spil.

Vi regner med, at vi får en tæt kamp mellem disse to topklubber. Begge har gjort det godt offensivt indtil nu i mesterskabsspillet, og vi regner da også med, at det vil lykkes begge hold at få scoret i denne kamp.

 

Derfor scorer begge hold

AGF fik langt fra nogen optimal start på slutspillet med et point fra deres tre første kampe. De fik dog tre tiltrængte point i deres seneste kamp mod Randers.

Her sikrede scoringer af Albert Grønbæk og Alexander Ammitzbøll de tre point til AGF. Det var desuden værd at bemærke, at det var anden gang på to ligakampe, at det lykkedes AGF at score to mål i en kamp. Dermed er man oppe på fem mål i sine sidste tre kampe.

FCK har også gjort det det ganske pænt offensiv i slutspillet. I de første tre kampe mod Randers, Brøndby og FC Nordsjælland blev det til hele syv scoringer. Derefter fik man et enkelt mål i 1-4-nederlaget til FC Midtjylland.

Det er dog ikke blot holdenes offensive kvaliteter, som taler for, at begge får scoret. De har nemlig også begge vaklet defensivt i slutspillet. I AGF’s fire kampe er det blevet til otte indkasserede mål. FC Københavns forsvar har faktisk ligeledes lukket to mål ind i snit under slutspillet.

Vi mener, at holdenes offensive styrke kombinderet med deres defensive svagheder gør, at der bør være gode muligheder for at få begge på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem AGF og FCK. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.