Kamp: Fulham – Leeds United

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 19. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Efter 23. spillerunde var Fulham hele otte point fra overlevelse. Dengang var der mange, som var hurtige til at dømme Scott Parkers mandskab ude. Siden da har man dog hentet 12 af 21 mulige point, og pludselig er det helt åbent i nedrykningskampen.

Nu skal Fulham holde momentum, når de hjemme møder Leeds. Leeds har for længst så godt som sikret sig endnu en sæson i Premier League, hvilket kan være en del af forklaringen på, at resultaterne har været skuffende på det sidste.

Begge holds forsvar har gjort det hæderligt, mens deres offensiver ikke har brilleret. Vi regner derfor ikke med, at dette bliver nogen målfest.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Fulham har som nævnt været vanvittigt formstærke gennem flere runder. Ser man på de sidste syv, så er det blevet til sejre mod Everton, Sheffield United og senest Liverpool, som blev nedlagt med 1-0 for to runder siden. Derudover har man spillet uafgjort med Burnley og Crystal Palace.

De eneste hold som har slået Fulham i denne periode er Tottenham og Manchester City. Mod Tottenham tabte Fulham blot med 0-1. Mod City blev det til 0-3 på udebane, hvilket bestemt er hæderligt for en oprykker mod et flyvende City-hold.

Trods Fulhams gode form i denne periode er det værd at bemærke, at de blot har scoret fem mål over de syv kampe. Man har lukket samme antal ind, hvoraf de fleste af disse som nævnt kom i kampen mod City.

Nu står den så på Leeds United, som har ramt en formmæssig krise. Siden 3-0 sejren over Southampton tilbage i slutningen af februar har Leeds blot hentet ét point i tre kampe. Det kom i seneste runde, hvor man spillede 0-0 med Chelsea. Inden da havde man tabt til Aston Villa og West ham med henholdsvis 0-1 og 0-2.

Leeds lukker andre ord heller ikke katastrofalt mange mål ind, men til gengæld har de store problemer med at score.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Fulham – Leeds United. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.