Kamp: Schalke 04 – Mainz 05

Spilforslag: Mainz 05 vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 5. marts kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er svært at beskrive med ord, hvor dårlig Schalkes sæson har været. Tabellen beskriver det dog meget godt. Den tyske storklub har efter 23 kampe blot skrabet ni point samme, hvoraf tre af disse stammer fra sæsonens eneste sejr!

Schalkes sidste otte kampe har resulteret i blot to point, og i de sidste to har man tilsammen lukket ni mål ind. Det ser med andre ord sort ud inden mødet med Mainz, som ligger næstsidst på 17. pladsen. Holdet fra Rheinland-Pfalz har dog modsat Schalke været i stand til at få point på kontoen på det sidste.

Vi regner med, at det bliver endnu en hård dag på kontoret for Schalke, som alt andet lige skal en tur ned i 2. Bundesliga for første gang siden 1991.

 

Derfor vinder Mainz kampen

Schalke var for blot to sæsoner siden i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Nu er de som nævnt på vej ud af Bundesligaen. Deres eneste sejr ti denne sæson var en 4-0-sejr hjemme mod Hoffenheim. Det blev dog ikke startskuddet til nogen stor redningsaktion.

Schalke er hele ni point fra den 16. plads, som giver play-off om overlevelse. De har også ligaens suverænt ringeste målscore med 16 scorede mål og 61 den anden vej.

Schalke er for tiden ramt af massive skadesproblemer på målmandsposten, hvor både Ralf Fährmann og danske Frederik Rønnow er ude. Derfor har den 36-årige østriger Michael Langer vogtet målet de sidste to kampe – dog uden det store held.

Seneste formåede Schalke at tabe med 5-1 på udebane til oprykkerne Stuttgart, som er placeret i midten af tabellen. Her havde man store problemer med japanske Wataru Endo, som scorede to mål og ligeledes lagde op til to.

Nu gælder det så Mainz, som trods nederlaget til Augsburg i seneste kamp stadig har gode muligheder for at overleve. I deres sidste seks kampe har de slået RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach, mens det også er blevet til uafgjort mod Bayer Leverkusen.

Det viser, at de er et hold, som på deres dag kan give alle hold i ligaen problemer. Østrigske Kevin Stöger har scoret to gange i de sidste tre kampe og kan blive vigtig for Mainz’ muligheder.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Mainz 05 slår Schalke 04. Hos Onside Betting får man odds 2,1o på dette væddemål.