Kamp: Brighton – Crystal Palace

Spilforslag: Brighton vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 22. februar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

De 75 kilometer fra Crystal Palaces Selhurst Park til Brightons hjemmebane gør, at man ikke umiddelbart skulle tro, at der er tale om en kamp mellem to rivaler.

Rivaliseringen er dog bestemt til stede. Denne skyldes blandt andet, at de to klubber er forbundet af A23-vejen. En anden årsag til den store rivalisering er, at Palace faktisk er den klub, som er tættest på Brighton, der er noget isolerede i det sydøstlige England.

Der er dermed lagt op til en intens affære på the Amex i Brighton. Brighton har ramt en god periode, og vi regner med, at denne fortsætter mod Palace.

 

Derfor vinder Brighton kampen

Når man ser Brighton spille, kan det være svært at forstå, hvorfor de inden denne runde indtog 16. pladsen i Premier League. De har spillet fremragende gennem store dele af sæsonen. Desværre for dem har resultatet ofte ikke matchet spillet.

Det lader dog til så småt at være ved at ændre sig. Brighton er ubesejrede i deres sidste seks ligakampe, hvor det er blevet til 12 point. Her har man slået Leeds, Tottenham og Liverpool – alle med 1-0.

Generelt har Brightons forsvar været uhyggeligt stærke. I føromtalte seks kampe har man nemlig blot lukket ét mål ind. Senest dominerede man Aston Villa og holdt the Villans nede på ét skud på mål. At kampen sluttede 0-0 var først og fremmest Villa-keeper Emiliano Martínez’ fortjeneste,

Nu venter altså en hjemmekamp mod Brightons største rivaler – Crystal Palace. Palace har tabt deres seneste to ligakampe Leeds og Burnley med henholdsvis 2-0 og 3-0.

I begge disse kampe havde Palace store problemer med at spille sig frem til chancer. Det bliver som nævnt ikke meget lettere mod et defensivt fremragende Brighton-mandskab. Desuden har Palace meget svært ved at holde modstanderen fra at score, hvilket de blot har gjort fire gange.

Vi regner derfor med, at de får en svær aften i Brighton, og at det bliver hjemmeholdet, som løber med håneretten i derbyet. En sejr vil desuden sende Brighton op forbi Palace.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brighton slår Crystal Palace. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.