Tirsdag aften vender Champions League tilbage, og der er lagt op til et brag af en kamp, når Barcelona tager imod PSG på Camp Nou. Det er naturligvis en kamp, alle fodboldfans skal se, og hvis du opretter dig hos Betfair forud for kampen, kan du gøre den endnu sjovere. Som ny spiller får du nemlig odds 2 på, at der scores mindst ét mål i kampen. Du kan spille op til 300 kroner til det forhøjede odds og dermed vinde 600 kroner, når nettet blafrer første gang.

 

betfair Sportsbook Opret dig hos betfair nu

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du odds 2 på mål hos Betfair

Det er heldigvis nemt og simpelt at udnytte Betfairs glimrende tilbud. Du skal blot følge trinene forneden, og så er du klar til at vinde 600 kroner på målfest på Camp Nou.

  1. Gå til Betfair.dk
  2. Opret en konto med promokoden ZFBQAJ
  3. Spil op til 300 kr. på over 0,5 mål i Barcelona – PSG til det forhøjede odds
  4. Det forhøjede odds pålægges dit spil efter afslutningen
  5. Går spillet hjem får du indsats tilbage kontant og gevinst som freebet
  6. Freebettet skal bruges indenfor 90 dage til min. odds 1,50
  7. Der er intet omsætningskrav på en eventuel gevinst fra freebet

Det er altså helt lige til at benytte sig af Betfairs odds boost på Barcelona – PSG. Det eneste du skal være opmærksom på er, at tilbuddet kun gives til nye spillere. Du kan altså ikke benytte dig af det, hvis du allerede har en konto hos bookmakeren.

Derudover er det værd at bemærke, at din indsats på op til 300 tilbagebetales kontant, hvis spillet går hjem. Den kan altså udbetales med det samme, hvis du ønsker det. Nettogevinsten, eller overskuddet, udbetales som et freebet. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvad du spiller dette freebet på. Det eneste krav fra Betfairs side er, at du spiller det til minimum odds 1,50 og, at du benytter dig af det indenfor 90 dage. Freebettet indsættes automatisk på din konto efter kampen.

 

Vi kan forvente en målrig kamp

Barcelona og PSG er mødtes otte gange siden, at PSG fik sine nye ejere i 2011. I de otte kampe er der scoret 32 mål i alt, hvilket giver præcis fire mål i snit per kamp. Ingen af kampene er endt 0-0. Den lavest scorende kamp endte 1-1 i april 2013, så der er nærmest garanti for mål.

De seneste to opgør mellem de to hold er faktisk også de mest målrige. De faldt i foråret 2017, hvor PSG vandt 4-0 på udebane for derefter at tabe 6-1 på Camp Nou i en af Champions League-turneringens mest legendariske kampe nogensinde.

Ser vi nærmere på dette specifikke opgør, er der da også meget, der taler for en målfest. Barcelona er altid stærke på hjemmebane, og på trods af deres problemer på det seneste, er de blot gået fra banen uden at have scoret én gang i deres sidste 17 kampe i alle turneringer. Hos PSG hedder statistikken én gang i deres sidste 12 kampe i alle turneringer. Det er altså to hold, der er vant til at score mål.

Det forstår man også godt, når man ser på de to hold kompositioner. Begge hold har deres styrker i offensiven, og de skal på måltavlen, hvis de vil videre i turneringen. Ingen af dem kan stille sig tilbage og stole på defensiven. Netop dette så vi også ved de sidste møder i 2017.

Man kan aldrig score nok mål til at føle sig sikker mod Barcelona og PSG, og derfor bør begge hold blæse til angreb igennem hele kampen. Dette gælder især Barcelona, der er på hjemmebane, hvilket kan gøre dem skrøbelige overfor kontraangreb.

 

Betfairs regler og vilkår

Tilbuddet er som nævnt tidligere kun tilgængeligt for nye spillere, der endnu ikke er oprettet hos Betfair. For at udnytte tilbuddet skal du oprette en konto hos Betfair og spille på det forhøjede odds på Barcelona – PSG inden kampen starter tirsdag den 17. februar klokken 21.00. Du kan spille op til 300 kroner på det forhøjede odds.

Det forhøjede odds bliver pålagt kuponen efter afslutningen. Hvis dit spil går hjem, vil du få din indsats tilbage som kontanter. Den kan du efterfølgende gøre med, hvad du har lyst til. Nettogevinsten udbetales som et freebet. Dette skal du bruge indenfor 90 dage. Du bestemmer selv, hvad du bruger det på så længe, at du spiller til minimum odds 1,50 på Sportsbook. Hvis dit freebet går hjem, så får du gevinsten udbetalt uden omsætningskrav.

Det er ikke muligt at cashe ud undervejs på det forhøjede odds. Det er heller ikke muligt at kombinere det forhøjede odds med andre spil på samme kupon.

Indskud med Neteller eller Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds.

betfair Sportsbook Få odds 2 på over 0,5 mål i Barca - PSG her

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Odds boost fra betfair på Barcelona - PSG i Champions League.