Kamp: Leicester City – Liverpool

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 13. februar kl. 13:30

Bookmaker: ComeOn!

 

 

Spilforslag hver dag

 

ComeOn Følg spilforslaget nu

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Leicester og Liverpool går begge efter en plads i top fire denne sæson. Derfor bliver det naturligvis interessant, når de to hold mødes på King Power Stadium i Leicester. Vi regner da også med, at det bliver en underholdende affære med mindst tre mål i kampen mellem to hold, for hvem der står meget på spil.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Leicester har haft det lidt svært de sidste par kampe i Premier League, hvor det blot er blevet til fem point i deres sidste fire kampe. Her er det blevet til en sejr mod bundholdet Fulham, uafgjorte kampe mod Everton og Wolverhampton samt et nederlag til Leeds United på 3-1.

Man havde dog en succesoplevelse i midtugen, hvor Brighton blev slået med 1-0 i 5. runde af FA Cuppen. Det skete på et mål af angriberen Kelechi Iheanacho dybt inde i kampens overtid. Det resultat mod et velspillende Brighton-hold kan ikke andet end være godt for moral på Leicester-holdet inden Liverpool-kampen.

Liverpool fik en tiltrængt pause i midtugen, da man som bekendt er ude af Liga Cuppen. De har tabt deres to sidste kampe i Premier League til Brighton og Manchester City med henholdsvis 1-0 og 4-1.

Dermed er Liverpool nu ti point efter City, som tilmed har en kamp i hånden. Det bliver med andre ord svært for Klopps tropper at forsvare mesterskabet.

Liverpool har vundet de sidste tre indbyrdes opgør i Premier League. Fælles for disse er, at de alle har været ganske målrige. Liverpools sejre har lydt på 2-1, 4-0 og senest 3-0. Vi regner med endnu et målrigt opgør mellem disse hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Leicester City og Liverpool. Hos ComeOn! får man odds 1,76 på dette væddemål.

Få 49 kroners live freebet på kampen med ComeOn! – læs mere om kampagnen her.