Få 49 live freebet på Leicester – Liverpool med ComeOn!

ComeOn! tilbyder deres kunder et live freebet på Premier League-braget mellem Leicester og Liverpool. Man skal blot spille et 49 kroner pre-match spil på kampen, da vil modtage sit live freebet på samme beløb.

 

Modtag 49 kr live freebet på Leicester - Liverpool

 

Sådan får du live freebet på Leicester – Liverpool

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Gå til kampagnen om freebet på Leicester – Liverpool
  3. Spil et pre-match væddemål for præcis 49 kr. på kampen.
  4. Dette skal være til minimum odds 1,80
  5. Herefter vil du modtage dit live freebet på Leicester – Liverpool.
  6. Find freebettet på din betslip/kupon.

 

Det skal du spille dit kvalificerende væddemål på

Som nævnt skal man foretage et kvalificerende væddemål på 49 kroner for at modtage sit live freebet. Dette pre-match væddemål skal desuden være til odds 1,80. Heldigvis er der masser gode væddemål på kampen hos ComeOn!, som opfylder dette krav. Her finder du vores forslag, men det står dig naturligvis frit for at vælge det spil, som du har størst tiltro til.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Ser man på de seneste fire kampe i ligaen, kan hverken Liverpool eller Leicester være tilfredse med resultaterne. For Liverpools vedkommende er det blevet til seks af 12 mulige point, mens Leicester har hentet fem. Fælles for dem begge er desuden, at de har haft et par hårde programmer. Liverpool har mødt Tottenham, West Ham, Brighton og Manchester City, mens Leicester har haft Everton, Leeds, Fulham og Wolves på programmet.

Liverpool fik ganske vist ørerne i maskinen i deres seneste kamp mod Manchester City, som blev tabt med 4-1. Her skal man dog huske på, at City er fænomenalt godt kørende og netop har sat engelsk rekord med 15 sejre i streg i alle turneringer.

Det var første gang, at Liverpool har lukket mere en et mål ind, siden de spillede 2-2 med Everton tilbage i femte spillerunde. Det er med andre ord ikke hverdagskost, at de lukker så mange mål ind.

Nu gælder det så Leicester, som i midtugen havde en svær kamp i FA Cuppen mod Brighton. Denne blev vundet på et mål af Kelechi Iheanacho scoret dybt inde i kampens overtid.

Det skulle dog vise sig at være en dyrt købt sejr, da James Justin blev skadet og kommer til at være ude gennem længere tid. Justin har været en af Leicester bedste spillere gennem sæsonen og vil med sikkerhed blive savnet.

Liverpool røg ud i forrige runde mod Manchester United og kunne dermed sidde over i midtugen. Liverpool har desuden godt tag i Leicester, når man kigger på deres indbyrdes opgør. Her har the Reds ikke tabt de sidste syv opgør. Det er blevet til seks sejre og en enkelt uafgjort. Tidligere i denne sæson vandt man med 3-0.

Derfor mener vi, at det giver god mening med et spil på Liverpool som vindere af kampen, hvilket i skrivende stund giver odds 2,15 og derved ville kvalificere en til kampagnen om live freebet ved spil for 49 kr. inden kampen.

 

Modtag 49 kr live freebet på Leicester - Liverpool

 

Regler og vilkår

Denne kampagne kan bruges af alle spillere, som er fyldt 18 år. Man skal desuden være registreret i Danmark. Indbetaling er ikke påkrævet for at deltage i kampagnen – kun i forbindelse med det kvalificerende væddemål.

Dette skal være et pre-match væddemål, som skal være til minimum odds 1,80. Når det kommer til freebettet kan dette have en maksimal gevinst på 1.000 kroner. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at deltage i kampagnen med væddemål, som er indgået med freebets eller risikofrie bets. Systemspil og Asian handicap spil vil heller ikke være gældende.

Man vil modtage sit freebet til en værdi af 49 kroner i løbet af få minutter. Dette kan udelukkende benyttes live på samme kampdag. Det vil maksimalt være muligt at modtage ét freebet per spiller i forbindelse med denne kampagne.

Ved mistanke om snyd har ComeOn! ret til at udelukke spillere fra kampagnen. ComeOn! kan desuden af en hvilken som helst årsag og på ethvert tidspunkt ændre kampagnens regler og vilkår. Det er ens eget ansvar at holde sig opdateret omkring sådanne ændringer. ComeOns generelle regler og vilkår vil altid være gældende.

 

Modtag 49 kr live freebet på Leicester - Liverpool