Kamp: AS Roma – Inter

Spilforslag: Inter vinder kampen

Odds: 2,45

Spilstop: 10. januar kl. 12:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er lagt op til et vaskeægte topopgør i Serie A, når Roma tager imod Inter. De ligger henholdsvis nummer tre og to i Serie A, og seks point adskiller holdene. Inter er i forrygende form og ånder bysbørnene AC Milan lige nakken.

Når Roma har haft det svært, har der været tendens til, at det har været mod topholdene. Vi tror også, at de få det svært her mod et Inter-hold, som havde en imponerende december med lutter sejre

 

Derfor vinder Inter kampen

Inters imponerende december var nok til at sende dem op på Serie As andenplads inden det nye år med blot ét point op til Milan. I første kamp efter nytår mødte man bundholdet Crotone, som blev skilt ad i Milano.

Denne kamp vandt Inter nemlig med hele 6-2. Her var det især argentinske Lautaro Martínez, som havde mål i støvlerne. Den 23-årige angriber scorede nemlig et hattrick. Derudover nettede Romelu Lukaku og Achtaf Hakimi også for Inter, mens udeholdets Luca Marrone scorede selvmål.

Inter har været det mest scorende hold i denne sæson, hvilket først og fremmest er Lukakus fortjeneste. Belgieren har været flyvende, hvilket hans 11 mål inden årsskifte viste. Han har generelt bare præsteret siden hans skifte fra United.

Nu står han og holdkammeraterne overfor Roma, som også har imponeret. Det er dog værd at bemærke, at har været i problemer mod de øvrige storhold. Eksempelvis tabte romerne i slutningen af november med 4-0 til Napoli. Derudover tabte man 20. december med 4-1 til Atalanta.

Inter lader virkelig til at have fundet melodien, og vi tror som nævnt ikke, at Roma kan være med, når de folder sig ud.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Inter slår AS Roma. Hos Onside Betting får man odds 2,45 på dette væddemål.