Kamp: Stoke City  – Leicester City

Spilforslag: Leicester City vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 9. januar kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Leicester skal en kort tur mod nordvest, hvor et opgør mod Stoke fra the Championship venter. Stoke har allerede i Liga Cuppen vist, at man ikke må undervurdere dem, vi mener dog, at der i dette tilfælde er meget som taler for en sejr til Leicester.

 

Derfor vinder Leicester kampen

Som nævnt imponerede Stoke stort i Liga Cuppen, hvor man nåede en kvartfinale. Inden da havde man blandt andre slået Premier League-mandskaberne Wolverhampton og Aston Villa ud af turneringen. I kvartfinalerne blev José Mourinhos Tottenham-hold for stor en mundfuld, da man tabte med 3-1 hjemme i Stoke.

Nu står den så på et møde med Leicester i 3. runde af FA Cuppen. Det er her, hvor holdene fra den bedste og næstbedste række går ind i turneringen.

Stoke har haft en fin sæson i the Championship, hvor man ligger på en ottendeplads – tre point efter Watford på den eftertragtede sjetteplads. Der venter stadig Stoke 23 kampe i the Championship, som naturligvis er den altoverskyggende førsteprioritet.

Stoke er i færd med deres tredje sæson i Championship efter nedrykningen i 2018. De sidste to sæsoner var man ikke i nærheden af oprykningspladserne, og dette er sidste sæson med de såkaldte faldskærmspenge fra Premier League. Derfor er det alfa og omega, at man rykker op i år, og Stoke vil næppe ligge søvnløse over en tidlig exit fra FA Cuppen.

Deres modstandere Leicester kommer formentlig også til at rotere på deres hold. The Foxes ligger nummer tre i Premier League og er fortsat med i Europa League. Det vil formentlig betyde spilletid til folk som Dennis Praet, Ayoze Perez og Kelechi Iheanacho. Det bør dog i vores optik stadig være nok til at trække det længste strå her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester City slår Stoke City. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.