Kamp: Arsenal  – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 22. december kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Manchester City har fået fem point fra deres sidste tre Premier League-kampe og blot scoret to mål i disse. Nu har man så en mulighed for at få gang i målscoringen, når det går løs i Carabao Cuppen, som er en turnering, som City har gode erfaringer med. De har nemlig vundet trofæet de sidste tre år i streg.

Nu gælder det så Arsenal i kvartfinalerne. Arsenal har store problemer i denne sæson og er tættere på nedrykning end Europa. Derfor regner vi med, at City kommer til at løbe med sejren i denne kamp.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Efter et skuffende 1-1-resultat hjemme mod bundholdet West Bromwich fik City rettet op på tingene med en 1-0-sejr ude mod Southampton, som har fået en god start på sæsonen. Her var Raheem Sterling matchvinderen, da han efter 16 minutter scorede efter oplæg af Kevin De Bruyne.

Manchester City har som nævnt vundet Liga Cuppen tre gange i streg. En af de primære årsager til denne suverænitet er deres brede trup. Ser man på Citys bænk mod Southampton, så har de mulighed for at smide folk som Phil Foden, Riyad Mahrez og Sergio Aguero på banen. Derfor er de ikke overraskende igen favoritter til at vinde turneringen i år.

City har slået Bournemouth og Burnley på vejen mod kvartfinalerne, hvor modstanderen altså hedder Arsenal. Arsenal har slået Leicester og Liverpool på vejen, men ser man på deres form i Premier League, så er denne intet mindre end katastrofal.

Her er det nemlig blot blevet til én sejr de sidste ti kampe, hvor man har hentet sølle fem point. Senest tabte man 2-1 til Everton. Et af Arsenals helt store problemer er målscoringen. Ser man bort fra holdene under stregen, er Arsenal det hold, som har scoret færrest mål med 12 i 14 kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen mod Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette væddemål.