Kamp: Danmark – Rusland

Spilforslag: Danmark scorer over 25,5 mål

Odds: 1,85

Spilstop: 15. december kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Med sejre over Sverige og Spanien har Danmark spillet sig i en position, hvor man selv kan afgøre, om det bliver til en plads i semifinalen. Det kræver dog, at Danmark slår Rusland.

Russerne var blandt forhåndsfavoritterne til at vinde EM og bliver naturligvis en hård modstander. Det er dog ikke nogen umulig opgave for danskerne. Rusland vandt deres tre gruppekampe. I mellemrunden er det blevet til en smal sejr over Montenegro og uafgjort mod Frankrig i seneste kamp.

Dermed er det lidt af et brag, som venter, når Danmark tager i mod Rusland i Jyske Bank Boxen i Herning. Her tror vi på endnu en god kamp af den danske offensiv.

 

Derfor scorer Danmark over 25,5 mål

Rusland er som nævnt favoritter, men Danmark viste stort overskud mod Spanien, som blev slået uden de store anstrengelser. Her scorede Danmark hele 34 mål, hvilket er den hidtil bedste præstation under dette EM.

Her var Mia Rej en af de helt store oplevelser på det danske hold. Playmakeren fra København Håndbold tegnede sig for intet mindre en seks af de 34 danske scoringer mod Spanien. Hvis vi skal have dansk succes mod Rusland, vil det naturligvis kræve, at den danske offensiv har endnu en stor dag.

Ruslands seneste kamp mod Frankrig endte 28-28 og var en yderst dramatisk affære. I mellemrundens første opgør mødte man Montenegro, som Danmark slog i overbevisende sit i det indledende gruppespil. Her blev det som nævnt til en kneben russisk sejr på 24-23.

Vi regner med, at det spiller for den danske offensiv, når de står overfor Rusland. Spørgsmålet er så, om danskerne kan score flere mål end russerne. Vi regner i hvert fald med over 25,5 mål til russerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark scorer over 25,5 mål i kampen mod Rusland. Hos Bet365 får man odds 1,85 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Rusland.