Danmark – Rusland: Gratis livestream af skæbnekampen ved EM i håndbold

Efter sejre mod Sverige og Spanien i de to første kamp i mellemrunde, kan Danmark nu selv afgøre deres skæbne mod Rusland. Det er ganske enkelt, vi skal slå Rusland for at komme med i mellemrunden. Russerne er favoritter, men hvis Danmark kan bygge videre på kampen Spanien, skal det nok blive interessant, når det går løs på tirsdag. Denne afgørende kamp kan livestreames hos bookmakeren Bet365 – ganske gratis og lovligt.

 

Livestream Danmark - Rusland hos Bet365

 

Sådan får du gratis Danmark – Rusland livestream

Når man skal livestreame skæbnekampen mod Rusland er der blot ét krav. Det er, at man har en konto hos bookmakeren Bet365. Der skal desuden stå penge på denne – til gengæld er beløbet valgfrit, så dette kan i princippet være på helt ned til én krone. Her vinde du vores gennemgang af, hvor dan du får fingrene i din Danmark – Rusland livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Første punkt er, at man få sig oprettet hos Bet365. De er som nævnt blandt verdens største bookmakere. Når man opretter sig hos dem, er hele processen naturligvis ganske enkel og sikker. Her vil man blive bedt om at komme med et par oplysninger – nærmere betegnet: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Næste punkt vil være, at man skal vælge et brugernavn, et kodeord samt et firecifret sikkerhedsnummer. Man vil kun få brug for det sidstnævnte, hvis man skulle glemme sit brugernavn og/eller kodeord.

Derefter vil ens konto være klar til brug, og næste punkt vil være at få sat nogle penge ind på denne. Da vil man kunne streame af al den EM-håndbold, som man kan overkomme – heriblandt Danmark – Rusland.

 

Opret din konto hos Bet365

 

De bedste odds på Danmark – Rusland

Som nævnt er Rusland forholdsvist klare favoritter til vinde dette opgør. Russerne var da også stærke i det indledende gruppespil, hvor man slog Spanien, Sverige og Tjekkiet. I mellemgruppen lagde man ud med at slå Montenegro med 24-23. Herefter spillede man 28-28 med Frankrig.

Det har med andre ord ikke været nogen dans på roser for russerne i mellemgruppespillet, og man må sige, at Danmark går ind til kampen med mere vind i sejlene, end odds på Danmark – Rusland antyder. Her tænkes naturligvis på den knusende 34-24-sejr over Spanien.

Her vær især Mia Rej i hopla med sine seks mål. Samtidig stod Sandra Toft en fænomenal kamp nede i det danske bur. Det er voldsomt vigtigt for de danske chancer, at hun samme niveau frem mod russerne.

Der hersker ingen tvivl om, at Rusland bliver en hård nød at knække for Danmark. Kampens sværhedsgrad gør også, at vi anbefaler er handicapspil på, at Danmark vinder, så man er sikret, hvis det skulle ske at slutte uafgjort.

 

Spilforslag – Danmark -0,5

Indlæser odds…

Der er ingen tvivl om, at Rusland gennem turneringen har været blandt de absolut bedste hold. Det selskab er Danmark dog ikke langt fra også at befinde sig i til trods for, at Rusland giver det laveste odds på kampen.

Danmark har den fordel, at vi i vores seneste kamp mod Spanien var i stand til at rotere en del undervejs uden, at sejren på noget tidspunkt kom i fare. Dermed man altså sparet en del energi forhold til russerne, som har været ude i to hårde kampe mod Montenegro og Frankrig.

Ydermere skal man heller ikke undervurdere det, at Danmark i den grad har momentum. De har desuden også haft kniven for struben i de sidste par kampe, så der er ikke noget, som tyder på, at de skulle knække mod russerne. Med et handicap odds på Danmark 0,5 vil man altså også vinde, hvis man har oddset på uafgjort.

Optakt til Danmark – Rusland

Danmark har levet op til forventningerne i de to første gruppekampe. Her man nemlig flået Sverige og sidenhen Spanien. Dermed har man sikret sig en knald eller fald kamp mod Rusland. Her vil alt andet en danske sejr resultere i, at vi skal spille om femtepladsen mod nummer tre fra Gruppe II.

Danmark har til gengæld også mulighed for at sikre sig førstepladsen i gruppen. Det kræver foruden en sejr over russerne også en hjælpende hånd fra Sverige. Svenskerne møder nemlig Frankrig, som Danmark også kan overhale, hvis ikke de får point mod Sverige.

Fordelen ved at undgå andenpladsen er, at man derved også undgår at møde turneringsfavoritterne Norge i semifinalen. Det er dog næppe noget, som vil fylde det store i den danske lejr, da det naturligvis først og fremmest handler om at slå russerne.

 

Livestream Danmark - Rusland hos Bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365