Danmark – Rusland (EM i håndbold): Gratis livestream af skæbnekampen

Efter nederlag til både Serbien og Frankrig ved EM i kvindehåndbold, så er det ved at være sidste udkald for de danske damer. I aften venter en svær kamp mod Rusland. Her skal der simpelthen point på bordet, hvis vi skal have en chance for at videre fra mellemrunden. Russerne har dog maksimumpoint og fører Gruppe 1, så det bliver bestemt ikke nogen nem opgave.

Der er kampstart klokken 18:00 i Nantes. I denne artikel får du både de bedste odds samt et gratis guide til at livestreame opgøret hos Unibet. Vores grønne knap sender dig direkte videre til Danmark – Rusland hos Unibet. Her kan du både oddse på kampen og livestreame den, hvis du har en bookmakerkonto med penge på.

 

Livestream Danmark - Rusland hos Unibet

 

 

De bedste odds på Danmark – Rusland

Danmark har sat sig selv i en yderst svær position. Vi ligger således sidst i Gruppe 1 med blot to point. Der resterer godt nok stadig to opgør, men vi skal som minimum have tre point for at kunne gå videre til semifinalerne. Selvom det bliver meget svært at leve op til disse krav, så har vi alligevel tiltro til de danske damer. Rusland er kæmpe favoritter i aften, men de kan sagtens tåle at tabe, da Frankrig på andenpladsen har spillet en kamp mere end dem. Derfor anbefaler vi først og fremmest spille på dansk sejr, hvilket belønnes med odds 4,40 hos Unibet.

Vi regner også med, at der bliver scoret en hel del i begge ender. Der er kommet mindst 52 mål i vores seneste fem indbyrdes opgør med russerne, og det tror vi også på sker i aften. Vi anbefaler derfor, at man også spiller på over 52,5 mål til odds 1,64.

Sidst men ikke mindst så tror vi også på, at Fie Woller kommer til at få netmaskerne til at blafre. Den danske fløjspiller har allerede noteret sig for fem scoringer i mellemrunde, og hun kunne sagtens lave et par stykker mere i aften. Vi føler os rimelig sikre på, at Fie Woller laver over 2,5 mål til odds 1,75 hos Unibet.

 

Gratis Danmark – Rusland livestream

Udover at have tonsvis af gode odds på EM i kvindehåndbold, så kan du også få et gratis Danmark – Livestream hos Unibet. Bookmakeren sørger nemlig for livestream til alle kampe med de danske damer, og det bliver de ved indtil slutrunden er forbi. Det eneste som du skal have er en bookmakerkonto med penge på hos dem, og så kan du livestreame håndbold på livet løs.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at se opgøret på TV2. Der er optakt fra klokken 17:25, og du kan finde al den nødvendige information i vores EM i kvindehåndbold TV-guide.

 

Livestream Danmark - Rusland hos Unibet

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.