Kamp: LASK  – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 3. december kl. 18:55

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Tottenham rider på en bølge af succes for tiden. Man indtager førstepladsen i Premier League, og i Europa League er man godt på vej mod knockout-kampene. Spurs skal dog bruge minimum ét point mod østrigske LASK, som man møder i Linz. I næste og sidste gruppekamp venter Antwerp, som er et af blot to hold, der har slået Tottenham i denne sæson. Derfor har Spurs ikke råd til at tage let på opgaven i Østrig.

 

Derfor vinder Tottenham kampen

Tottenham har været flyvende gennem størstedelen af denne sæson. Siden nederlaget i første Premier League-kamp til Everton har man blot tabt én gang. Det skete som nævnt i Europa League-mødet med belgiske Antwerp, som man tabte til med 1-0. Bortset fra de to kampe har det været én lang succeshistorie for Mourinhos tropper.

Stillingen i gruppe betyder, at Spurs skal have point i denne kamp for at sikre sig en billet til næste runde. Skulle man tabe til Linz vil det hele afhænge af resultaterne i sidste runde, hvor man møder Antwerp. Det er man naturligvis helst foruden. Derfor regner vi med, at Mourinho stiller med et slagkraftigt hold mod LASK.

Det kan betyde, at man har folk som Son Heung-min og Harry Kane siddende på bænken, hvis der skulle blive brug for dem. I sidste runde startede Dele Alli på den offensive midtbane med Gareth Bale og Lucas Moura på kanterne, mens brasilianske Carlos Vinícius spillede på toppen. Det kan meget vel blive noget lignende mod LASK.

Første kamp mellem holdene endte med en overbevisende 3-0-sejr til Tottenham. Denne kom i hus efter scoringer af Lucas Moura, Son og et selvmål af André Andrade.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur vinder kampen mod LASK. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette væddemål.