260x154_bet365I aften er Brøndby tilbage i det fine selskab, når de skal forsøge at kvalificere sig til Europa League sæsonen 2014/2015. Den første modstander på vejen er belgiske Club Brügge, som bestemt ikke bliver nogen walk-over, men Brøndby har alligevel pæne chancer for at få et godt resultat med hjem til Vestegnen.

Odds på Brøndby her —>

Kan Brøndby vinde til odds 5.75?

Brøndby startede rigtig skidt ud i Superligaen, da de tabte med 3-1 til FC Midtjylland på MCH Arena. Runden efter vandt de dog med 2-0 over Silkeborg IF, og spillet så noget bedre ud for Brøndby, som havde masser af chance for at vinde mere komfortabelt.

Nu gælder det så det belgiske storhold Club Brügge, som har de to danskere Jim Larsen og Jesper Jørgensen med i truppen, men derudover er det ikke fordi, at det er store profiler, som det belgiske mandskab render rundt med. Odds 5.75 virker ret højt sat på Brøndby, som selvfølgelig kommer til Belgien for at forsvare sig og satse på omstillinger, men det belgiske storhold har længe haft problemer med at score mål.

Odds 3.00 hvis Brøndby vinder en halvleg

Hvis man vil spille en lidt mere sikker variant, så kan man få meget høje odds 3.00 på, at Brøndby bare vinder en af de to halvlege i kampen. Det kræver altså bare, at Brøndby skal skal 1 eller 2. halvleg med 0-1 eller et hvilket som helst resultat, og så er det odds altså hjemme. Odds 3.00 virker meget højt sat, og som endnu et godt bet, som du kan få på kampen.

Kører Brügge over Brøndby?

Der er naturligvis også den mulighed, at Brøndby kommer til Belgien og får en ordentlig øretæve. Det virker dog ikke så sandsynligt, at det skulle ske, men oddsene for, at det sker, er faktisk meget lave. Hvis det skulle lykkes Brügge bare at vinde kampen med to mål, så giver det pengene 2.60 gange igen hos bet365. Skulle Brügge dermed vinde kampen med hele tre mål, så giver det pludselig odds 5.70 igen.