Kamp: Tottenham – Manchester City

Spilforslag: Der scores under 2,5 i kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 21. november kl. 18.30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Efter to uger med Nations League er klubfodbold endelig tilbage. Denne weekends Premier League-kampe byder blandt andet på et yderst interessant opgør mellem Tottenham og Manchester City. Tottenham er med helt fremme i Premier League, mens City ligger længere nede men altså har en kamp i hånden. Dette bliver således en kamp, som få stor indflydelse på topkampen.

Det har været tydeligt gennem de sidste par kampe, at Tottenham-manager José Mourinho har arbejdet hårdt på at forbedre holdets defensiv. City er også et hold, som lukker meget få mål ind. Det er blandt andet derfor, at vi mener, at der er gode muligheder for, at denne kamp ikke bliver nogen stor målfest.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Tottenham har ramt en god stime med tre sejre i streg. Disse er kommet mod Burnley, Brighton og West Bromwich. Det er muligvis ikke de mest skræmmende hold i Premier League, men hvis denne sæson har vist noget, så er det, at der ikke findes lette kampe i denne sæson. I kampen mod West Bromwich skulle vi eksempelvis hen i kampens slutminutter for at finde sejrsmålet, som blev sat ind af Harry Kane.

Det er værd at bemærke, at Spurs i de tre sejre blot tilsammen blot har lukket ét mål ind. Det passer meget godt med City, som blot har lukket tre mål ind i deres seneste fem kampe og samtidig kun scoret fem mål.

Det seneste møde mellem holdene fandt også sted på White Hart Lane tilbage i februar. Her blev det til en flot 2-0-sejr til Tottenham. Vi tror altså, at der endnu engang kommer under 2,5 mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Tottenham Hotspur – Manchester City. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette resultat.