Kamp: Portugal – Frankrig

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 14. november kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Førstepladsen i Nations League As Gruppe 3 er på højkant, når Portugal hjemme møder Frankrig. Inden opgøret har begge hold syv point med blot én kamp tilbage, når denne er spillet færdig. Der med bliver det med garanti en dramatisk affære. Vi regner med, at kampens betydning vil resultere i, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Som nævnt gør reglerne om pointlighed, at denne kamp er særdeles vigtig. Vinder et af holdene vil dette nemlig være sikker på at vinde gruppen. Det er nemlig resultatet af indbyrdes kampe, som vil være afgørende ved pointlighed. Alle andre uafgjort resultater end 0-0 vil sende Frankrig op på førstepladsen på grund af flest udebanemål i indbyrdes kampe.

Portugal kommer til kampen med en storsejr på 7-0 mod Andorra i bagagen. Det er selvsagt ikke nogen decideret skræmmende modstander. Ser man på den kampen inden denne slog man Sverige med 3-0. Her scorede Bernardo Silva en gang og Diogo Jota to.

Portugal valgte ikke overraskende at bænke flere af de store offensive stjerne mod Andorra. Således kom Cristiano Ronaldo, Joao Felix, Silva og Jota alle ind i anden halvleg.

Frankrig mødte Finland i deres seneste venskabskamp. Det endte med en regulær ydmygelse, da man tabte opgøret med 2-0. Det må dog antages at være en dårlig dag på kontoret. Frankrig har nemlig allerede vist, at de sagtens kan lave mål på samlebånd. Eksempelvis slog man tidligere i Nations League Kroatien med 4-2. For omkring en måned siden slog franskmændene Ukraine med 7-1, så de kan bestemt godt score mål.

I og med at denne kamp har stor betydning for, hvem der vinder gruppen vil et af holdene formentlig blive tvunget til at satse, hvilket bør åbne kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.