Kamp: Serbien – Skotland

Spilforslag: Serbien vinder kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 12. november kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er en plads ved næste års EM på højkant, når Skotland gæster Serbien. Begge hold er blevet klar til denne finale efter begivenhedsrige semifinaler. Serbien er storfavoritter til at løbe med pladsen. Vi regner da også med, at det bliver serberne, som ender med at kvalificere sig til EM.

 

Derfor vinder Serbien kampen

Det ville være hårdt at sige, at Serbien skuffede i deres kvalifikationsgruppe. Her var oppe imod to stærke hold i form af Portugal og Ukraine. Fra de fire kampe mod disse modstandere fik man to point. Det blev dog til 12 point i kampene mod Luxembourg og Litauen, hvorfor man endte på tredjepladsen.

For at nå denne finale mod skotterne skulle man ud i en svær semifinale mod Norge, som efter mange år endelig er ved at genfinde melodien. Her bragte Sergej Milinkovic-Savic serberne foran efter 81 minutter. Det lykkedes dog Mathias Normann at få udlignet kort inden pausen, hvilket sendte kampen i forlænget spilletid. Kort inden afslutningen på første halvleg af denne scorede Milinkovic-Savic, hvad der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Skotland sluttede ligeledes nummer tre i deres kvalifikationsgruppe bag Belgien og Rusland. Dermed skulle de spille play-off-kamp mod Israel. Det blev langt fra nogen sindsoprivende affære. Ingen af de to hold imponerede i en kamp, som endte 0-0 efter forlænget spilletid efter en enorm afbrænder af Israel i slutminutterne.

Dermed skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence. Her var Israels Eran Zahavi eneste mand, som brændte. Dermed kunne de skotske spillere fejre deres plads i denne finale. Skotland har ikke været med ved en slutrunde siden VM 1998 i Frankrig. Det er naturligvis en katastrofe for så stolt en fodbold nation.

Det bredden af den skotske trup er ikke samme kvalitet som hos serberne. Man har profiler som Andrew Robertson, Scott McTominay og naturligvis Aston Villas John McGinn. Vi tror dog desværre for skotterne ikke, at det er nok til at sikre en sejr i Serbien.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Serbien vinder kampen mod Skotland. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.