Kamp: AEK Athen – Leicester

Spilforslag: Leicester vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 29. oktober kl. 18:55

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

Leicester blandt outsiderne til at vinde Europa League. De fik da også en glimrende start, da de vandt deres kamp i første runde. Nu gælder det anden runde og en tur til Grækenland, hvor AEK Athen venter. Det er en kamp, hvor vi venter, at englænderne trækker det længste strå.

 

Derfor vinder Leicester kampen

Leicester har fået en ganske udmærket start på sæsonen. I Premier League indtager man fjerdepladsen efter fire sejre og to nederlag i de seks første kampe. Senest rejste man sig efter 1-0-nederlaget til Aston Villa med en vigtig 1-0-sejr på udebane mod Arsenal.

Her var Jamie Vardy, som havde siddet ude mod Villa på grund af en skade, tilbage på bænken. Da den 33-årige angriber kom på banen med halv time igen,m skulle det vise sig at blive afgørende for kampen. Vardy scorede nemlig sejrsmålet med ti minutter igen efter et godt indlæg fra tyrkiske Cengiz Ünder.

I Europa League fik Leicester en ønskestart med en overbevisende 3-0-sejr over ukrainske Zorya. Her var man som nævnt foruden Vardy. Leicester viste dog, at de også kan score mål uden Vardy. Ved pausen førte man 2-0 efter scoringer af James Maddison og Harvey Barnes. Kelechi Iheanacho lukkede kampen med scoringen til 3-0 midtvejs i anden halvleg.

Leicesters modstandere AEK Athen imponere i kvalifikationen til Europa League, hvor man slog Wolfsburg ud med 2-1. I første gruppekamp kom man dog i problemer, da man tabte med 3-0 til portugisiske SC Braga.

I den græske liga er formen heller ikke ligefrem i top. Her er det blevet til fire point i de sidste tre kampe og blot to scoringer. Selv hvis Leicester igen starter med Vardy på bænken, bør de ikke få det store besvær med at hente de tre point i Athen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester vinder kampen mod AEK Athen. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.